Deal brakers: Женската гледна точка

Разпознай ранните признаци на психопатията у мъжките екземпляри и ще си спестиш много време и свръх анализиране

0 коментара Сподели:
Deal brakers: Женската гледна точка

Дейтинг средата в последните готини е особено притеснителна. Изкараш една сравнително сериозна връзка. В рамките на една блажена година се надсмиваш над проблемите на свободните си приятелки и тъкмо да си помислиш, че повече никога няма да ти се налага да отблъскваш по изобретателен начин поредния мазен тип, който жадно се отърква в снагата ти в столичен бар, и се оказваш отново на бойното поле. Защото това е идеалното сравнение, което още Кари Брадшоу прави, за да опише атмосферата на срещи в съвременното общество. Само че това, което за нас е съвременно, за нея ще се окаже направо пошло. Има късмет, че Тузарят я направи честна жена преди ерата на Тиндър – една изцяло нова култура със собствени правила, които всеки ден откриваме.

Ако си момиче в средата на 20-те си години, със сигурност си страшно готино парче, но мъжете, които са в твоята таргет група,

тоест около твоята възраст и още не са обвързани, са или мухльовци, или непоправими женкари. Ако се намери някой различен, то той вероятно не е емоционално свободен, защото мъжете след 25-годишнината си са неминуемо осакатени от някоя предишна връзка. Басейнът, в който плуваме свободните момичета, се оказва твърде плитък, но това не означава, че трябва да се задоволяваме с каквото и да е, за да не останем сами завинаги. Ето и някои от често срещаните и изпитани от личен опит мъжки черти, които те уверяваме, че ще те накарат да впрегнеш атлетичното си тяло и да бягаш, колкото може по-надалеч.

Deal brakers: Женската гледна точка

Честата употреба на местоимение в първо лице единствено число

Ако не виждаш какъв е проблемът тук, значи последната ти среща е минала подобаващо и сме закъснели, защото вече си попаднала в капана на виден нарцис. Прекалено многото говорене на първа среща може да е признак на притеснение, но може да е симптом на доста по-дълбок проблем, който след година ще те е превърнал в хленчеща развалина, която вече не знае как да си тръгне от поробителя. Нарцисът може да е изключително мило момче, което просто има нужда от някой да му слуша излиянията, но може и да е изискващ внимание човек, който никога няма да се заинтересува от теб по начина, по който ти от него. Бягай надалеч!

Все пита дали можеш да готвиш

Ако спомене и кулинарните умения на майка си, значи Фройд да ти е на помощ. Толкова години предизвикване на патриархалното общество, за да се окажеш след няколко месеца пред печката, докато той си гледа телевизия с краката на масата… Тая няма да стане!

Deal brakers: Женската гледна точка

Извънредно ниските децибели

Пишете си сносни съобщения, струва ти се приятен младеж с приятно чувство за хумор. После на срещата се оказва, че е приказно джудже, което вади глас като на Ариана Гранде. Един от познатите на човечеството естествени контрацептиви е липсата на видими признаци за наличие на тестостерон у мъжкия индивид.

Пише ти за лека нощ, после и за добро утро

Скъпи мъже, оценяваме вашия интерес към нас и го поощряваме, когато не граничи с психопатията. Пишем си от няколко дни, току-що сме си разменили фейсбук профилите, а вече ме нарича меченце и търси в интернет за хавлии с нашите монограми. Ранната обсебеност е близнак за по-нататъшни проблеми във връзката, ако се стигне до такава. Да бъдеш задушен от любов май не е най-добрият начин да си отидеш от този свят.

Deal brakers: Женската гледна точка

След втора среща ти праща неприлични картинки

Не говорим за фотографии на интимните си части, показващи реалния размер. Типове с подобно поведение обикновено се надушват още преди да се стигне до първа среща.

Те са тези, които залагат на полуголите снимки в социалните мрежи и миришат на нимфомания отдалеч.

Тук говорим за привидно приятни момчета, които пращат намеци за извършваме на особени интимни услуги от твоя страна, като ги замаскират с картинки с анимирани герои. Големи момичета сме и потайностите на френската любов не са ни чужди и понеже на всяка трета в един или в друг момент от живота ѝ се е налагало да извършва споменатите интимни услуги, без да го иска, оказваме се доста чувствителни на тази тема.

Deal brakers: Женската гледна точка

Случайното споменаване на бившата в небрежен разговор

Едно от основните правила за общуване през първите няколко срещи (да не кажем месеци) категорично забранява споменаването на бившата, независимо от контекста на разговора. Не ни харесва, че все още сте в приятелски отношения с нея, не приемаме и това, че я мразите от дъното на душата си. Въобще не искаме да чуваме за нея. Споменаването ѝ в разговор показва, че все още има някакво влияе върху живота ви и това категорично не го приемаме.

Има силна връзка с корените си

На пръв поглед изглежда нормален. Пише ти кот, такоа и си мислиш, че грешката е в клавиатурата  на телефона му понеже и твоята забива от време на време.

После се оказва, че е пропускал часовете по български в училище и изобщо трудно е завършил и края на приказката го знаете.

Deal brakers: Женската гледна точка

Тук спирам, защото списъкът може да е безкраен, а вече взеха да ме побиват тръпки.

И все пак причините да си тръгнеш от някого може да бъдат по-основателни от тези, които в момента изброихме, но за да си спестиш бъдещо главоболия, пускай радара за ранните признаци на психопатия и така хем ще спасиш разсъдъка си навреме, хем ще имаш забавна история за разказване при следващото излизане по женски.

Виж кои са нещата, които успяват да отблъснат мъжете още в началния стадий на отношения.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *