Неастрологичен хороскоп за април

Маг Жаклина нареди месеца

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, заради който се пишат стихове, посветени на приближаващия месец април от сорта на: Април дарил земята с пролет, а в небето птичи полет. Сигурен съм, че искаш да аплодираш, но ти е трудно, когато с едната ръка си хванал телефона и четеш за „Апартаментгейт“. Прощавам ти, а сега направо на въпроса.

Овен

Трудно ще е, но през април трябва за момент да се откажете от планираните промени, особено ако сте искали да си купите жилище. Не се отнася за тези, които работят в държавния сектор и отговарят за увеличаването на бюджета. Вие си действайте смело, безотговорно и по направление. Останалите обаче да тупкат топката и да не бъдат твърдоглави.

Телец

Скъпите ми чревоугодници, знам, че

мислите ви отсега са заети с визуализации на всичкото яйца, козунаци и айряни, които ще погълнете,

и едва ли ви е до хороскопи. Ще се видим пак през май заедно със специална диета за сваляне на килограми, изготвена от диетоложката на маг Жаклина, д-р Коларска.

Близнаци

Вашият знак е в Юпитер, което няма абсолютно никакво значение. Месецът е подходящ за разходки сред природата, но внимавайте с излагането на бялата си зимна кожа на безпощадното пролетно слънце. Маг Жаклина предлага специален слънцезащитен крем с алое вера, мицеларна вода и екстракт от папая (20 лв. за 100 мл). С него ще се отключи и късметът ви, тъй че инвестицията си струва.  

Рак

Понякога маг Жаклина и животът са твърде строги към вас. Не е лично, просто не ви харесвам. Шегувам се, април е месецът, в който да се посветите на необичайните хобита и практики. По време на честванията на международния ден на острилката в Чепинци ще срещнете тайнствен непознат/а, с когото ще изживеете бурна платонична любов, изразяваща се в дълбоки разговори и силни чувства без физически контакт. Звучи ужасно!

Лъв

Месецът няма да е безоблачен не само заради дъждовното му начало, а и защото първо Нептун, а после и Сатурн ще са в Дева, което ще направи асцедента ви адски кисел. За да избегнете неприятният ефект, мажете китките си с кориандър, мащерка и сминдух. По Великден ще бъдете истински хит, защото съвсем логично на вас ще се падне биячът!

Дева

Празничната трапеза на Девите ще е най-изрядна и подредена, това го знам още преди въобще да са обявили на коя дата ще е Великден. Няма да мине и без проблеми, разбира се. Неочаквана драма с боята за яйца и грешно подбран нюанс на червеното ще постави на изпитание нервите на околните, но

какво са празниците без малко сълзи и скандали.

Везни

Април е месецът, в който везните ще се наклонят в полза на Везните! Йухуу! Повечето ви начинания ще свършват с успех, а някои дори ще свършват и в устата, но да не издавам повече тайни. Сами ще видите.

Скорпион

Въздържанието през Страстната седмица е задължително и всякакви свободни интерпретации са забранени. Знам, че това още повече ви изкушава, но ви уверявам, че не си струва да съгрешите, защото последиците са неприятни. Изчакайте всичко да отмине, след това преминете към следващото ниво.

Стрелец

Идващите празници са хубав повод да научите нещо ново и да изненадате семейството и приятелите с домашен козунак, приготвен саморъчно от вас. Ако се провалите, бъдете честни със себе си и купете готов от магазина. Ако обаче успеете, пратете парче с повечко стафидки и чаша с айрян за прокарване, за да се почерпи и маг Жаклина.

Козирог

Денят на лъжата по случайност се пада в понеделник, което е

прекрасен момент да излъжете себе си, като си обещаете да започнете нещо, което няма да изпълните.

Ситуацията изисква откровеното ми мнение, а то е, че ми се повдига от хора като вас! Спрете да се залъгвате, ами отидете до магазина, че взехте заплата преди два дни, а хладилникът още е празен като леглото на Гришо след раздялата с Никол!

Водолей

Изразете въображението си, като проявите нестандартен подход към боядисването на яйцата за празника. Смесете цветове, добавете блясък, счупете четири яйца още преди да е започнало боядисването, и

наречете кочината с черупките и жълтъка им арт инсталация.

Вие сте Иван Мърквичка на боядисаните яйца, няма лъжа!

Риби

Риби, обещах ви секс, но се оказа, че съм гледал друг хороскоп и съм ви излъгал по случай 1 април. Няма да е през април, а най-рано през септември. Дано ви устройва. И да не ви устройва, избор нямате, тъй че търпете и се насладете на празника.

Ако имате нужда от персонални хороскопи, персонални треньори, звездни карти, карти за фитнес, чистене на лоша карма, чистене с парочистачка, чистене в офиса, временно потърсете маг Магда, защото маг Жаклина е затрупана с работа и има свободни часове за консултация чак през ноември 2022!

Теория на конспирацията?! Ето 10-те най-безумни твърдения по темата

Кейт Мос в 40 фотографии, които не се забравят лесно

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *