Smugglers Swing Club: La Dolce Vita

Новото тематично издание е вдъхновено от Италия през 50те и 60те и легендарната лента на Федерико Фелини

0 коментара Сподели:

На 26 април The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят в своята машина на времето в столичния клуб “Mixtape 5”, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката. Този път пътуването, наречено Smugglers Swing Club е вдъхновено от атмосферата на слънчева Италия от края на 50те и началото на 60те години, и легендарния филм на Федерико Фелини “La Dolce Vita”. 

Mixtape 5, Smugglers Swing Club, The Smugglers Collective

Партито ще въведе посетителите си в освободения и хедонистичен свят на La Dolce Vita, златните години на европейското кино и възхода на  джаз, суинг и рокенрол музиката на Стария континент. Зад пулта, разбира се, ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към годините, когато суинга и ритъм&блуса и рокенрола са изпълвали класациите, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21 век, където electro swing-a е новата винтидж мания в цял свят. 

Към колектива ще се присъедини и DJ Skill от Пловдив с ексклузивна италианска селекция от 50-те и 60-те. Skill ще заеме място зад грамофоните в малката зала на Mixtape 5. Танците отново ще са на почит по време на Smugglers Swing Club – майсторски суинг хореографии ще покажат танцьорите от  Lindy Hop Bulgaria, а  брейкденс експертите от Нечовеците Crew ще застанат от другата страна на барикадите за приятелски дуел между SWING и ELECTRO SWING. 

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *