THE CORRESPONDENTS

Кралете на Хип Хоп Суинга се завръщат в София на 25 юли

0 коментара Сподели:

Лондонското Електро Суинг / Хип Хоп / Дръм енд Бейс дуо The Correspondents се завръща в София на 25 юли по покана на The Smugglers Collective. Концертът, както подобава на едно лятно събитие, ще се състои в сърцето на Борисовата Градина, а именно в Маймунарника!

The Correspondents, в лицето на Mr. Bruce & Chucks, ще се разпишат за трети път пред българската публика. В началото на годината The Correspondents издадоха “Puppet Loosely Strung”, първия си дългосвирещ албум и са готови да го представят пред българската публика. На концерта в Маймунарника феновете ще видят на живо новите хитове “Fear & Delight” и “Well Measured Vice”, както и класиките на групата като “Washington Square”, “What’s Happened To Soho”, “I Wanna Be Like You” и много други.

Преди тях, на сцената ще се качат The Smugglers Collective за един сет, противопоставящ Суинг музиката от 20те години до днес и Електро Суинг вълната, заляла цял сват през последните няколко години. Билети за шоуто на TheCorrespondentsв Маймунарника могат да бъдат закупени на предварителна продажба на цена от 10 лв в мрежата на TicketLogic(Office1 Superstore, Книжарници Booktrading, касите на FastPay, магазин На Тъмно), както и онлайн директно от официалния сайт на The Smugglers Collective– www.smugglers.bg. Възможна е и поръчката на билети по телефона с доставка с куриер на номер 0887 333 112.

На входа на клуба, както и в деня на събитието, цената на билетите ще е 15 лв. На 25 юли вратите на Маймунарника ще отворят за посетители в 19 часа, а музикалната част на вечерта ще започне точно в 20ч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *