Уиски Фест София 2014

Тридневният фестивал ще представи над 55 марки и над 200 уиски вкуса от цял свят

0 коментара Сподели:

Уиски Фест София 2014 ще приветства своите гости в Sofia event center, Paradise center на бул. „Черни връх“ 100. Тридневното събитие стартира на 31 октомври и ще продължи до 2 ноември. Дегустационните щандове и изложението ще посрещат гости в следобедните и вечерни часове.

Уиски Фест София 2014

Единственият по рода си Уиски Фест София 2014 е празник за всички уиски ентусиасти, ценители, приятели, любители и колекционери.

Тази година Уиски Фест впечатлява с броя и славата на международните посланици на марките, които ще посетят София. Специални гости са уиски легенди като Фред Ноу, Гордън Моушън, Дейвид Робъртсън, Джой Елиът, Джон Кешмън, Том Джоунс, Фиона Саваж, Адам Буут и Ан Милър. Те ще проведат 28 специални дегустационни Майсторски класа. По време на Уиски Фест ще бъдат представени лимитирани серии на добре познати марки и експертни техники за семлинг. Посетителите ще могат да участват в създаване на собствени блендове уиски, да опушват напитките си или да получат бутилка с автограф от създателите на някои от любимите си марки.

Уиски Фест София 2014

Събитието отваря врати за всички жадни да научат нови уиски-факти, като се предлага избор между билети в различни ценови категории: дегустационен стандартен (15.00 лв) или премиум билет (25.00 лв), както и билет за участие в Майсторски клас (35.00 лв). Билетите ще се закупуват на място, като за нетърпеливите е активирана он-лайн услуга за резервация на www.whiskeyfestsofia.bg с 10% отстъпка.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *