MODESELEKTOR DJ set

Gernot Bronsert от Modeselektor пристига у нас като част от музикалната платформа на Ballantine’s My Beat , за да разбие януарските студ и скука с взривоопасния си диджей сет

0 коментара Сподели:

Gernot Bronsert пристига директно от меката на електронната музика – Берлин, на 24-ти януари, за да разбули зимните духове с уникалните си аудио експерименти. Gernot ще излeзе на сцената на Студио „Орфей“ пред българските си фенове, за да представи най-актуалния диджей сет на електронната банди Modeselektor и Moderat. Билетите „Ранно Пиле“ са вече заредени на цена 20 лв. 

Gernot Bronsert и Sebastian Szary са основните виновници името Modeselektor и Moderat да се превърнат в синоними на необясним хаос от звуци, смесени така, че да те вдига на крака в миг. Самите те винаги са бягали от всякакви стилови определения и клишета, които определено не са им били нужни, за да завладеят електронната сцена през последните 20 години.

Не пропускай неповторимия диджей сет на електронните ментори Modeselektor като част от музикалната платформа на Ballantine’s My Beat, представен от  Gernot Bronsert, който знае как да те раздвижи дори в студената януарска нощ на 24-ти януари!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *