MyBeatLive vol. 5 с Tristian от Boiler Room

Tristian пристига за петото издание от поредицата MyBeatLive със специален диджей сет

0 коментара Сподели:

Платформата MyBeatlive на Ballantine's, която през последните две години разчупи представите за парти изживяване в София, излъчвайки онлайн всичките си събития, подготвя петото си издание, което ще се проведе на 19 март на 19 етаж на парк хотел Москва. Всеки, който е имал възможността да присъства или е гледал на живо в интернет някое от изминалите събития на марката със сигурност е усетил уникалната атмосфера и заряд характерни за MyBeatLive. 

Нестандартни локации, преобразени помещения, селектирани гости, качествен звук са само част от елементите, с които може да се опишат тези ексклузивни партита.

Те винаги оставят сериозен отпечатък в нощния живот на столицата, като единствените, които можеш да проследиш на живо, без да присъстваш на самото събитие.

Специален гост на 19 март, ще бъде един от основателите и главен двигател на Boiler Room – диджеят и продуцент Tristian. Лицето, което всички познаваме от многобройните му участия като водещ, селектор и представител на популярната стрийминг платформа, пристига в София за специален диджей сет.

MyBeatlive, Ballantine's, BoilerRoom, Tristian

Именно новаторския и неподражаем стил на Boiler Room ще бъде пренесен на 19-ти март в поредния епизод на MyBeatLive – алтернативната платформата, чрез която гледайки онлайн, можеш да се пренесеш на уникално място и да усетиш една различна парти атмосфера.

Билети за петото издание на MyBeatLive не се предвиждат, така че не пропускайте излъчването на живо в интернет, което  ще започне точно в 20.00 часа на сайта www.mybeatlive.com.

Тагове:
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *