AVENUE ПЛОВДИВ СЕ ЗАВРЪЩА

Специално за откриването Белослава ще гостува на легендарният клуб

0 коментара Сподели:

Една от емблемите на нощния живот в Пловдив се завръща подобаващо.15 години след като за първи път отвори врати, Аvenue Пловдив се завръща с напълно обновен интериор, нова саунд система и свежи събития. Всеки четвъртък, петък и събота клиентите на заведението ще имат възможността да се насладят на някои от най-интересните изпълнители от българската Soul, RnB и електронна сцена. Официалното откриване на заведението е на 26 ноември/четвъртък/ с гост изпълнител неповторимата Белослава.

В петък ще можеш да се забавляваш на една тройна колаборация с участието на DJ TODD, Васил Цветилов (Live Sax) и илюзионистът Andreas, носител на редица награди от международни фестивали за магия и илюзии. Никога не знаеш какъв трик ще ти приложи, но едно е сигурно – всеки път успява да те изненада с нещо неочаквано.

В съботната вечер ще гостува DJ MARTEN – радио водещ в Радио Нова и ФМ+, дългогодишен водещ на "Гласът на България" , продуцент и DJ. пускал на една сцена с имена като: Snoop Dogg, Muggs (Cypress Hill ), Parov Stelar , Stereo MC’s, Rudimental и много други.

Това е само началото на силния парти сезон на клуб Аvenue. Не изпускай да бъдеш част от магията.

Тагове:
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *