Jordan Suckley

Eднa от най-търсените изгряващи звезди

0 коментара Сподели:

Британският диджей и продуцент Jordan Suckley пристига за първи път в България. Той е един от най-бързоразвиващите се артисти и вече е издал ремикси за легенди като Armin van Buuren, Tiesto и Markus Schulz, както и колаборация в маестрото Paul van Dyk. Известен е с изключителни технически умения по-време на сетовете си на живо, като редовно прилага и old-schoolскречинг умения при своят миксинг, доста нехарактерни за новото време. Самият Pete Tong го включва в концепцията „In New DJs we Trust” по BBC Radio 1.

В момента е един от най-търсените изгряващи звезди и ежегодно е част от lineup-ите на фестивали и събития катоTomorrowland, EDC, Insomniacs, Global Gathering, Creamfields, Cream Ibiza, Full On Ferry Ibiza, Godskitchen, Goodgreef. Той самият е собственик на лейбъла Damaged, характерен с парчета в стил psy-trance & Tech tranceи издава множество собствени под шапката на Black Hole, Subculture & Armada.

Ремиксът му на Tiesto – Suburban Trainбе официално издаден през 2015 годинаи получи призвания от едни от най-големите имена в индустрията.

Събитието се организира под шапката на Tranc3motion, crowd-funded организация, състояща се от група фенове, които самостоятелно финансират и организират събития с диджеи от електорнната сцена.

Повече за събитието тук >>>

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *