ONE MAN PARTY vol.4

Иван Шопов се превъплъщава в ONE MAN PARTY за четвърти път

0 коментара Сподели:

ONEMANPARTY, събитие, превърнало се в емблема на алтернативното музикално преживяване, предпразнично ще събере меломаните на 16-ти декември в клуб Mixtape 5 с мултиталантливия артист Иван Шопов, който ще представи четири от своите музикални превъплъщения – IvanShopov| Cooh| Balkansky| DrumKid. На сцената с него ще се качат редица талантливи артисти както от родната, така и, за първи път в този формат, от световната сцена, с които Иван е работил през годините – Mytrip, Climaxim/Limewax, Kliment и вокална група Авигея/Avigeya.

Очаква ни 7-часово музикално пътешествие във всичките аспекти на музиката на Иван Шопов – своеобразно съпреживяване на творческата амбиция на талантливия музикант и неговия различен поглед към света. Специално светлинно шоу ще подпомогне внушението за музикален разказ със завършен сюжет и градация.

Израсналият в Троян диджей и продуцент черпи вдъхновението си от природата и именно тя се превръща в мотор на творчеството му. Освен всичките си впечатляващи музикални образи, Иван Шопов е и художник, завършил Художествената Академия в София. Той е и автор на визията на четвъртото издание на поредицата ONE MAN PARTY! Накратко, Иван и неговата ONEMANармия от артисти ще потопят публиката в едно истински различно музикално изживяване, пълно с изненади!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *