Peter Van Hoesen at Contemporary Techno Structures

0 коментара Сподели:

Предстоящото издание на Contemporary Techno Structures, което бележи и петата годишнина на поредицата, ще представи още един дългоочакван дебют на родна земя – в първия петък от новата година очакваме Peter Van Hoesen за тричасов сет в клуб "Mixtape 5". След дълго отсъствие, за партито се завръща и Joro Paskalev, а експертният екип от техно изследователи включва още Milan и StefaK. За визуалното си пътешествие ще последваме колегите от Phormatik Visual Lab.

Белгиецът Peter Van Hoesen не е просто поредният техно артист. Макар да е определян като един от водещите фактори в жанра, в работите си той изгражда звук за различна среда и ситуация – в клуба, у дома, в галерията или музея, винаги оставяйки собствения си почерк. Лейбълът му Time To Express е основна платформа за неговите авторски композиции, както и за успешната колаборация с Yves De Mey под името Sendai.

Що се отнася до участията, в сетовете си Петер захваща със стегнато техно, превеждайки както из тъмните измерения, така и през завладяващи музикални пътувания, разказващи истории. Поради това той е добре познат по света с качествената си продукция, креативност, консистентност, постоянно изразяващи неговата същност чрез музиката.

“Музиката за мен не е избор – тя е необходомист. Винаги съм чувствал, че тя е основната причина да съм на този свят.” – Петер ван Хусен

Повече за партито тук >>>

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *