Sebastian Lopez & Simo Lorenz

Under Construction става на 2

0 коментара Сподели:

Under_Construction празнуват 2-рия си рожден ден с 2-ма специални госта, които ще въведат феновете из дълбоките дебри на качествената ъндърграунд техно музика!

По повод техния празник зад пулта на 7 април ще се качи Sebastian Lopez. Той е  родом от Буенос Айрес (Аржентина), но в момента се подвизава в Барселона (Испания). Известен под красноречивия за стила му псевдоним – Flug (от немски – полет). С него за пръв път на родна земя специално за партито ще кацне и Simo Lorenz, който пък идва отграда, считан за световна„столица на техното“– Берлин (Германия).

Локацията за събитието e зала We Play – Paradise Center, която ще бъде оборудвана с мощен звук и ефекти, които да допринесат за един незабравим ъндърграунд “feeling”! Начало на вечерта ще дадат 2-ма от резидентите на организацията – Divverseи Nas St с двучасов “backtoback” сет, започващ точнов 23:00 ч., а край ще сложи младият талант Dimitar Georgiev!

Билети ще намерите в мрежата на EVENTIM.

FLUG, както подсказва името му, позволява на публиката да предприеме “пътуване” обратно към корените си, обратно към същността и това, което наистина те кара да чувстваш техно музиката!

В места като Space Ibiza, Arena Club Berlin, Rex Paris, Moog Barcelona, Hyte Amsterdam, MAYDAY Dortmund, аржентинската дефиниция за техно бива ясно демонстрирана не само чрез неговите опустошителни DJ сетове, но също така и чрез продукциите му за лейбъли като CLR на Chris Liebing и Soma Records, собственост на дуото – Slam.Голямата му страст, жестоката самодисциплина в студиото и цялостната отдаденост към музиката и каузата, го запазват истински в днешния свят на техно DJ-я и продуцента. Неговата музика е разпознаваема и пускана в свтовен мащаб от имена като Chris Liebing, Adam Beyer, Len Faki, Dave Clark, Ben Sims, Speedy J, DVS1, Pfirter, Oscar Mulero и много други.

Техно, изградено чрез прецизност! Дълбоко, енергично, със сурова прямота. Понасящи и хипнотични звуци, сливащи се с груби и енергични оригинали в някаква форма на хибриден live/DJ-сет, конструирайки ги по начина, от който той се нуждае от тях, за да звучат перфектно и като едно цяло! Това е SIMO LORENZ.

Като един от основателите на престижната букингагенция Blakksheep,той е тежък член на международната техносцена, пътувайки по участия през селектирани клубове в големите градове по света като: Барселона, Лондон, Мексико Сити, Берлин, Стокхолм, Виена, Амстердам, Париж и много други. Също така е редовен на фестивали като SEMF, Amsterdam Dance Event, Rave on Snow или Nature One. Неговите резиденции включват легендарния Lehmann Club в Щутгарт, както и прочутия Bar Americas в Гуадалахара, Мексико.Като продуцент той се установявя чрез международно признати лейбъли като Nachtstrom Schallplatten и Concepts Of Time.

По всичко личи, че събитието гарантира перфектен синхрон от артисти и качествено преживяване! Повече за ивента, научи във Facebook.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *