Switch 2 Radio Nula / DJ XS & IHOU

0 коментара Сподели:

Switch 2 Radio Nula, ко-брандираната поредица между едноименният софийски бар и едноименното словенско радио, се завръща с пълна сила и през настоящия сеозн. Стартът е на 8-ми септември – петък, като за откриването специален гост ще бъде Dj XS – London от… Лондон.

Част от ChopShop Records, както и резидент на Oblix club в Лондон, DJ XS е известен с перфектния си микс от фънк, ню фънк, диско, хаус, брейкбийт и олд скул хип-хоп на британската сцена, и не само. Кариерата си започва в средата на 90-те, а в момента може да се похвали с близо 35,000 последователи и около 10 млн. прослушвания (гледания) в канала си в youtube, където можем да намерим редица класни микстейпове вариращи от фънк, соул и джаз, до хип-хоп, брейкбийт, хаус и диско. Освен страхотен селектор, XS може да се похвали и със собвстена продукция както и редица преработки на парчета, готови за клубна употреба.

Както и през първата година, всички партита от поредицата Switch 2 Radio Nula ще бъдат излъчени абсолютно на живо по първи канал на популярното онлайн Radio NULA.

Следете страницата на Switch в mixcloud (mixcloud.com/barSwitch), където може да слушате сетове от предишните партита, както и записи от предстоящите.

Switch 2 Radio Nula на 8 септември заедно с XS, а oт българска страна ще слушаме IHOU. Началото е в 22.00ч., а входът по традиция е свободен.

Преди това можеш да отпразнуваш рождения ден на бар Петък.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *