DOMA presents: Body'n'Balls

  • 24.11.2017
  • Tell me
  • вход 5 лева

Още си спомняме танците от предния октомври, когато DOMA избухнаха с подобно събитие в Tell Me, така че сме сигурни, че и този път няма да стоим със скръстени ръце на дансинга в компанията на едни от най-добрите селектори и диджеи, с които сръбската електронна сцена може да се похвали през последните няколко години. Зад пулта на 24 ноември в TELL ME бар (ул. "Иван Вазов" 12) ще застанат рамо до рамо Иван Троскот (Троле) и Владимир Костич (Влада Рус), създатели на формата Body'n'Balls, и буквално ще ни разлеят от удоволствие с добрата селекция на музика, която са ни подготвили.

Двамата колекционират плочи и пускат музика, откакто се помнят, селектирайки всичко от постдиско, прото хаус, итало денс, геридж или просто все музика, която ще ви накара да танцувате до сутринта.

Техните имена привличат стотици в Белградските клубове като "Лодката" - Klub 20/44 (един от топ клубовете в Европа според The Guardian), клуб "100", крайречния Pristan, където те не спират да споделят с тълпата своята любов към класическата танцова музика. Това лято Body'n'Balls участваха в едни от най добрите фестивали на Балканите - Southern Soul Festival Montenegro в Черна гора и Lovefest в Сърбия заедно с Joe Claussell, Jamie 3:26 и Alton Miller

Те ще те накарат да очакваш звука на винила по начин, който прилича на модерните музикални звуци.

Тъй като вярват, че танцът е универсален език, се стремят да пускат голямо разнообразие от различни стилове - от постдиско, хаус и геридж до изгубените класици от суровото, декадентно и формиращо раждане на клубната музика

без конкретика или даже срещу всеки указан формат. Какво още? Просто не пропускай уречения час и време, за да забравиш за границите.

Софийски нощен живот - указания за употреба