TRASTENA HALLOWEEN TAKEOVER

11 години, откакто първата бутилка "Трастена" е видяла бял свят

0 коментара Сподели:

Наясно сме, че хората с малиновото вино никога няма да ни сервират нещо нормално и очаквано. Освен че вината им все още са трудни за разбиране от винените сноби, винаги повдигаме вежда, докато ни черпят пушещи сангрии, алкохолни сладоледи и горещ шоколад с малиново вино. И със събитията са така.

Тази година се честват 11 години, откакто първата бутилка "Трастена" е видяла бял свят, и нямаме търпение да посетим точно това парти.

В стила на марката партито няма да е заедно с останалите 15 Хелоуин партита в сряда, те си завземат съботата, което е прекрасно за пиещата работеща класа. Мястото е цялата Fabrika 126, което значи, че на 3 етажа ще се съберат доста интересни кадри, готови да превъртят инстаграма. Има много детайли, които ни възбуждат за това парти, но най-много ни харесва това, че ще се допускат хора само с карнавални костюми и маски. Честно казано, ни е писнало да се стараем за празника и накрая все да се оказва, че цивилни батки ни гледат, все едно сме сгрешили държавата. Хелоуин е любим празник, защото можеш да бъдеш който си поискаш и да се събереш с други откачалки, които имат криза на идентичността, и заедно да си избухнете в една паралелна реалност, която може да се случи само веднъж годишно.

Малиновото вино и музиката са тясно свързани и ще имаме възможност да избираме от 3 етажа с артисти

ASAD RIZVI, DJ ILKO, JIJO, IVO BUT NOT, JULIETA INTERGALACTICA, RAMSEY HERCULES, SKILL, JUN DISCO PIGG YOSHIDA, MOUSTACHE LOVE. Всеки един поотделно има потенциала да ни разкости от танци, а заедно ще накараме надлез "Надежда" да вибрира до сутринта. За партито са поканени и марки, на които Трастена се кефят и знаят, че са в състояние да поднесат качествено и интимно изживяване. Очакват ни концептуални барове с коктейли в странни опаковки от 5L speakeasy, чаени партита в партито с TATRATEA, девствен бар от HARMONICA ORGANIC FOODS, премиум бири от "Биротерапия". Ще има за ядене, и то от самия Евгени от втория сезон на Masterchef Bulgaria, а това е най-добрата идея, когато правиш парти до 7 сутринта. Очаква ни инсулинов бар, истински пчелни кошери, алкохолни десерти и неща, за които отказват да си признаят преди партито. Билетите са по 20 кинта, като има опция да вземеш и една от първите бутилки от новата реколта с VIP билет. Ще има уелкъм дринк за всеки до полунощ и смятаме да отидем по-рано, за да хванем и кетъринга.

Към момента на писане на материала за партито се очакват 1000 човека. От "Трастена" ще спрат продажба на билети на 1500. Така че ще се видим във "Фабрика 126" или ще ни гледаш в инстаграм.

Билети онлайн от TICKETPROи EVENTIM, както и в мрежата на OMV, Office 1 superstore, Orange center, Български пощи и Технополис.

Следим за всички подробности тук!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *