ВИНАТА В НАШИТЕ ЗВЕЗДИ И ВНЕДРЕНИ В ЧАС 2 ПО КИНАТА

От екрана се подават 2 големи хита, драматичната романтика "Вината в нашите звезди" и взривяващият дует - Джона Хил и Чанинг Тейтъм с "Внедрени в час 2"

0 коментара Сподели:

Изненадващо или не, Том Круз не успя да спечели бокс офис битката с Анджелина Джоли дори във дебютната си седмица. Докато "На ръба на утрешния ден" акумулира 109 000 лв., "Господарката на злото" направи цели 170 000 лв. Уестърн опитът на Сет Макфарлън изостава далеч на трето място с 58 000 лв.

ВИНАТА В НАШИТЕ ЗВЕЗДИ

Режисьор: Джош Буун
Сценарист: Скот Нюстадтър, Майкъл Уебър (по романа на Джон Грийн)
В ролите: Шайлийн Уудли, Енсъл Елгорт, Лора Дърн, Нат Улф, Уилям Дефо и др.
Очаквания – 7/10
Оценка в imdb: 8.5 (от 14484 гласа)
Рейтинг в rottentomatoes: 82% одобрение
Рейтинг в metacritics – 69/100

Хейзъл (Уудли) и Гъс (Елгорт) са двама саркастични тийнейджъри, изпълнени с ненавист към конвенционалното. Тя непрекъснато е придружавана от кислородни тръбички, а той често се шегува за протезния си крак. Двамата се запознават в група за подкрепа на хора, болни от рак, където се влюбват.

Критиката и публиката отсъждат високи оценки на "Вината в нашите звезди", определяйки го като "проницателен, забавен и сърцераздирателен, без да се стига до мелодраматизъм. Лентата се справя отлично в предаването на своя първоизточник".

ВНЕДРЕНИ В ЧАС 2

Режисьор: Фил Лорд, Кристофър Милър
Сценарист: Майкъл Бакол, Джона Хил, Орен Узиел, Родни Ротман
В ролите: Джона Хил, Чанинг Тейтъм, Айс Кюб, Питър Стормеър, Уайът Ръсел, Ник Офърман, Джими Татро и др.
Очаквания – 8/10
Оценка в imdb: 8.1 (от 4645 гласа)
Рейтинг в rottentomatoes: 90% одобрение
Рейтинг в metacritics: 72/100

Фил Лорд и Кристофър Милър нямат спирка. В началото на годината пуснаха "Лего: Филмът", който получи високи оценки и направи главозамайващите 462 милиона долара при бюджет от 60. През 2012 пък ни стовариха един от най-големите хитове на годината и най-добрата екшън-комедия от много време насам – "Внедрени в час". Сега компанията зад камерата – Лорд, Милър, Бакол, и звездите – Хил и Тейтъм, се завръщат за продължението, но този път на нов адрес – 22 Jump Street. Ченгетата под прикритие Дженко (Тейтъм) и Шмид (Хил) вече трябва да влязат в колеж, за да разнищят местната мрежа за разпространение на новия наркотик, известен като "Уай-Фай".
 Съдейки по трейлъра и ранните ревюта на критиката, нямаме търпение за "Внедрени в час 2".

"Усилвайки още повече химията между звездите си и шантавия добродушен хумор, който направи първия филм толкова забавен, "Внедрени в час 2" е от редките продължения, които са подобрение на оригинала."

Виж петте ни любими филма на Никълас Виндинг Рефн
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *