ХЕРКУЛЕС ПО КИНАТА

В тази последна юлска киноседмица ни очаква приключенско-фантастичният екшън с Дуейн Джонсън, по-наблъскан от всякога - "Херкулес"

0 коментара Сподели:

Освен в температурно отношение лятото продължава да бъде доста колебливо и във филмово такова. След три слаби премиери през изминалия уикенд първенец в бокс офиса ни стана "Секс запис" с малко над 70 000 лв. приходи, а точно зад него – "Самолети: Спасителен отряд". "Чистката: Анархия" остана чак на 8-о място с малко над 10 000 приходи, което далеч не му гарантира дълъг престой на екраните
 
ХЕРКУЛЕС
Режисьор: Брет Ратнър
Сценарист: Райън Кондал, Еван Спилитополус (по графичния роман на Стив Мур)
В ролите: Дуейн Джонсън, Йън Макшейн, Джон Хърт, Ръфъс Сюъл, Питър Мълан, Ребека Фъргюсън и др.
Очаквания – 6/10
Рейтинг в rottentomatoes: 69% одобрение
Рейтинг в metacritics – 56/100

След като в началото на годината излезе "Легендата за Херкулес" с Келан Лъц, който дори не успя да възвърне вложения 70-милионен бюджет, идва ред и на втория филм за легендарния герой през 2014 –  по-обещаващия, да добавим. Поне за феновете на холивудските адаптации по графични романи Дуейн Джонсън "Скалата" и Брет Ратнър. Тук бюджетът е значително по-голям – 110 милиона долара, а в екипа все пак присъстват доста по-кадърни имена, като оператора на "Жега" и "Поверително от Ел Ей" – Данте Спиноти. В подготовката си за филма Дуейн тренира усилено в продължение на 8 месеца, като преди година в официалната му туитър страница излязоха снимки от тренировките и диетата му, включваща вижте сами какво (и по колко).

Разбира се, това надали по някакъв начин ще подобри качеството на филма, който, съдейки по трейлъра, едва ли ще предложи нещо повече от посредствено зрелище, но знаем ли, може пък режисьорът на "Час пик" и "Червеният дракон" да ни изненада приятно.

Виж и съвсем пресния трейлър на бестселъра "50 нюанса сиво".

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *