МОДА В ТВОЯ IPAD

Пазарувайте известни марки директно от таблета си

0 коментара Сподели:

Точно навреме за есенната ревизия на гардероба Fashion Days превръща шопинга в още по-приятно занимание, като след успеха на безплатното мобилно приложение за iPhone, вече пусна и такова за iPad. Така имате цялото удобство на уебсайта, пренесено на вашето мобилно устройство, като се радвате на достатъчно големи снимки, които да гледате в детайли както в хоризонтален, така и във вертикален план.

До 70% отстъпка от над 500 модни бранда в приложението на Fashion Days.

Напомняме, че отстъпките достигат 70 процента, а изборът на стоки от нови колекции и намалени модели е от над 500 бранда и близо 200 000 модни предложения, сред които Moschino, Lacoste, Guess и други. Ако тези цифри карат сърцето ви на модна икона да потръпва, имате няколко стъпки до момента, в който куриерът ще позвъни на вратата ви със специалната пратка. Отправната точка е App Store, откъдето сваляте приложението.

Известия ви дават знак за новите кампании, за да не пропуснете никога разпродажба. С приложението се работи съвсем интуитивно, акаунтът пази вашата информация и ваучери за отстъпки, а плащането се случва с банкова карта при финализиране на поръчката, през EasyPay или в брой при получаване. Доставката е безплатна, като при наложен платеж се начислява такса за административна обработка на пратката.Предстои пускане на версия на приложението и за собствениците на Android.

Тагове: Fashion Days Smart Apps
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *