ПИКСЕЛИ И ХАРТИЕНИ ГРАДОВЕ ПО КИНАТА

В последната киноседмица на юли по екраните ще видим две премиерни заглавия. Романтичната драма "Хартиени градове" и фантастичната екшън комедия "Пиксели"

0 коментара Сподели:

Последният продукт на Марвел не привлече много български зрители в юлските жеги и филмът остана на второ място в бокс офиса ни с малко повече от 65 000 лв. приходи, а водач остана "Миньоните" с нов отличен резултат – повече от 220 000 лв. и над 1,1 милиона до момента в България.
 
ПИКСЕЛИ
режисьор: Крис Кълъмбъс
сценарист: Тим Херлихи, Тимъти Даулинг
в ролите: Адам Сандлър, Кевин Джеймс, Мишел Монахан, Питър Динклидж, Джош Гад, Брайън Кокс, Шон Бийн, Дан Акройд, Ашли Бенсън и др.
очаквания: 5/10
рейтинг в imdb: 4,8/10 (от 1456 гласа)
рейтинг в rottentomatoes:  19%
рейтинг в metacritics: 27/100

След като извънземни погрешно прихващат сигнали от класически аркадни игри и ги помислят за декларация на война, те нападат планетата Земя във формата на видеоигри.
Изложение с потенциал, който класическият семеен режисьор, номиниран за „Оскар“, Крис Кълъмбъс очевидно не е използвал достатъчно.
"Докато концепцията е дава признаци за ниво, над обичайното за Адам Сандлър, комедията не го прави. Сценарият съвсем спокойно може да е написан от същите безмозъчни извънземни, които нападат Земята."

ХАРТИЕНИ ГРАДОВЕ
режисьор: Джейк Шрайър
сценарист: Скот Нюстадър, Майкъл Уебър (по романа на Джон Грийн)
в ролите: Нат Улф, Кара Делевин, Остин Ейбрамс, Джъстис Смит
очаквания: 7/10
рейтинг в imdb: 7.1/10 (от 2099 гласа)
рейтинг в rottentomatoes: 60%
рейтинг в metacritics: 65/100

От автора на "Вината в нашите звезди" и сценаристите на модерната класика "500 мига от любовта" идва историята за младежа Куентин (Улф), който поема на пътешествие, за да открие изчезналата си съседка Марго (Делевин), в която е влюбен.
Лентата получава прилични отзиви от критиката:
"Хартиени градове не е толкова дълбок или трогателен, колкото иска, но въпреки това е искрен, добре изигран и достатъчно сериозен, за да спечели вниманието на зрителите."

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *