ИСПАНСКАТА ЛЕГЕНДА BEBE С НОВ АЛБУМ

Четвъртият диск на звездата води до абсолютно пристрастяване

0 коментара Сподели:

Не знаем дали си чувал за María Nieves Rebolledo Vila, но сме сигурни, че знаеш коя е Bebe. Испанската икона има новина за теб – чисто нов дългоочакван четвърти албум.

Cambio de piel е името на последния диск на звездата, а песните в него са нежни, откровени и без предразсъдъци. Седем години след старта на музикалната си кариера певицата споделя, че се чувства пораснала и еволюирала, натрупала знания за композирането, но все така същата.

Във всеки от своите албуми Bebe разказва за онова, за което тогава й се говори. И го прави по най-искрения начин – както само музиката може.

Cambio de piel е история за освобождаването и една прекрасна комбинация от чувственост, болка и радост. Сред парчетата има енергични и жизнени като емблематичната Respirar, както и меланхолични, но силно емоционални като Ganamos. В някои от траковете се чува и детският глас на дъщерята на Bebe, Кандела. Пуснахме си още Que llueva, Más que a mi vida, Todo lo que deseaba и не можем да не отбележим колко наелектризиращи са песните и какъв невероятен заряд носят.

Неслучайно само седмица след излизането албумът вече е №1 по продажби в iTunes в Испания.

Предстои промотирането на новото от певицата в Испания и Латинска Америка, а ние тайничко се надяваме, че някъде по пътя си Bebe ще се отбие и в България.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *