ДОГОВОР ЗА ИСТОРИЯТА

Футболният гений Неймар и Air Jordan с обща колаборация

0 коментара Сподели:

Освен че е една от най-големите звезди в съвременния футбол, Неймар вече може да се похвали и като първия играч, който влиза в общ проект с легендарния бранд на Майкъл Джордан.

Досега нито един футболист не е играл с бутонки Jordan.Партньорството  между Неймар и американския лейбъл буквално влиза в историята, защото досега марката на баскетболната икона освен, разбира се, играчите от NBA обличаше основно голфъри, лекоатлети, боксьори и състезатели по американски футбол.

Бразилецът винаги е демонстрирал афинитета си към бранда и на много публични изяви е забелязван, фотографиран и филмиран как носи дрехи с логото на Jumpman.

Официално вече са разпространени и първите модели на футболните обувки. Те стъпват върху платформата на Nike Hypervenom Phantom II. На лявата обувка е изписан номерът, с който бразилецът играе в националния отбор – 10, докато на дясната е 23, номерът, с който се подвизаваше Майкъл Джордан в NBA.

Това не е всичко, номер 10 ще блесне и върху култовите кецове Air Jordan 5 low, който е един от любимите на Неймар.

Само да ти напомним, че бразилската звезда ще демонстрира уменията си с новите бутонки NJR x JORDAN Hypervenom още това лято на Олимпийските игри в Рио. Успех, брат!

НАЙ-ДОБРИЯ НИ ПАРКУР СПОРТИСТ РАЗКАЗВА МНОГО НЕЩА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *