НОВИЯТ IDOL НА МЛАДИТЕ

Вълнуващ телефон за активни градски хора като нас

0 коментара Сподели:

Да запечаташ перфектния момент за секунда, да слушаш постоянно любимата си музика, да си винаги на гребена на вълната, това е възможно не само на думи и не само, когато е лято.

Един вълнуващ телефон те дели от всички тези благини заедно и изглежда сякаш е перфектното решение за младите и активни градски хора като нас, които искат да имат всичко, при това веднага. Като истински IDOL от ново поколение, най-новият модел смартфон на Alcatel, непременно ще стане симпатичен на всеки, държащ на съвършения външен вид, добрите характеристики и изненадите по време на общуване, които ще изникват всеки път, в който решиш да използваш специалния "BOOM" бутон. За да разбереш ефекта на специалния акцент можеш да го използваш, докато разглеждаш снимките в галерията, гледаш видео, снимаш, играеш, сърфираш и какво ли още не. Всеки път ще е различно. Ако задържиш „BOOM” бутона при включена камера, можеш да заснемеш няколко снимки в секунда, благодарение на ултра бързия автофокус – 0.1-0.3 секунди.

Влезеш ли в менюто, a после и в галерията, с едно натискане на магическия „BOOM” бутон можеш да аранжираш снимките от последния трип, както си поискаш, да ги подредиш в атрактивно слайдшоу или пък да направиш перфектния фотоколаж за спомен от плажа.

Ако пък искаш всичко около теб да го материализираш някъде – веднага, то трябва да пробваш Life streaming-а, разбира се, като отново използваш „BOOM” бутона за целта. Като цяло е супер забавно, че можеш да разчиташ на нещо толкова малко, за толкова много неща. Изненада има и за феновете на игрите с високи скорости… С бутона и с неговата турбо функция, можеш да направиш колата си в играта „Асфалт” светкавично бърза.

Alcatel IDOL4 показва еволюцията в смартфоните на Alcatel и притежава най-авангардната и модерна технология в очилата си за виртуална реалност. Телефонът лесно се поставя в тях и позволява  на потребителите да се потопят в чисто нов свят и да се насладят на 360-градусова панорама. Освен че с тях преживявате своите уникални моменти, те носят радостта от пълния контрол върху преживяването.

Но това не в всичко! Сега селфитата вече наистина ще бъдат перфектни, благодарение на 360 градусовия фокус на IDOL 4. А светкавицата дава възможност на снимките да станат кристално ясни дори и на тъмно. Постави IDOL 4 в очилата за виртуална реалност и нека приключението започне! 360-градусова панорама, невероятно звуково изживяване с помощта hi-fi съраунд звук – възползвай се максимално от него.

Alcatel IDOL 4 е на пазара от юли тази година.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *