Музикален съпровод: Част 9

Още 5 парчета, които да добавиш в плейлиста си

0 коментара Сподели:

Ако се чувстваш като сдъвкана и изплюта жилава свинска пържола, имаме няколко предложения как да обърнеш нещата в своя полза. Букни си билет до някоя топла дестинация и медитирай, представяйки си, че вече си там. На Плами спасението е музика, да не я разбереш грешно. Научи се да се смееш на себе си. Самоиронията и песента на Иви могат да те задържат на повърхността. Валко е над нещата. Валко е умен. Бъди като Валко. Обнови аудио-визуалната си техника, за да откриваш повече красота около себе си. Или най-практичното – вглъби се в някакъв нов сериал, завий се презглава и чакай политическият цирк и зимата да преминат. И най-вече – не забравяй, че всичко е преходно!

Пускам точно този трак поради няколко причини. В неделя съм на парти на любимците ми от Innervisions в Лондон и си разцъквам разни техни линкчета, за да вляза в mood. Попадам и на едно любимо видео от BPM, Mexico, миналата година, където Dixon (на когото съм кръстил и котката си) пуска Jose по изгрев слънце. Ето и линк с атмосферата. В еуфорията взех че си букнах и билети за следващото издание на фестивала в Playa Del Carmen, така че януари откривам летния сезон… Andele, andele, arriba, arriba!
P.S. Kато гледам фийда си на тема избори в социалката днес, доста хора искат да избягат на Луната… така че тракът е тематичен и за тях.

Предвид всичко, което се случва тези дни около мен, май това е единственото ми спасение.

Всичко в тази песен мога да определя като антидепресанти под формата на ноти, за които няма проблем да се смесват с алкохол. Все забравям да слушам повече музика за онова, което имам, вместо за онова, което ми липсва…

Оставям тук едно фънки, дънки, мънки парче за феновете. Live long Discover Weekly.

Без коментар.

Това парче е визуално и музикално изживяване в пълния смисъл на думата! Препоръчвам да се слуша на висококачествена аудио и визуална система за максимално удоволствие. Истински шедьовър!

Наскоро се зарибих по новия сериал The Young Pope, който, освен че е сниман гениално (режисьор е Паоло Сорентино), също така има убийствен саундтрак.

Виж какво си пуснахме миналата седмица.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *