Филмовите продължения, които едва чакаме

За кои заглавия тръпнат киноманите

0 коментара Сподели:

След като изпратихме една успешна 2016-а, очакваме още повече от новата година. Бокс офисите на тези филми отчитат рекордни печалби, затова режисьорите са решили да продължат ударно през 2017-а. Вижте най-чаканите премиери през тази година.

ТРИТЕ ХИКСА: ОТНОВО В ИГРАТА  (XXX: RETURN OF XANDER CAGE)
20 януари

През януари Вин Дизел се завръща отново на големия екран в третата част от поредицата „Трите хикса“. След 15 години в изгнание супершпионинът Ксандър Кейдж е призован, защото „войната, която водим днес, се нуждае от друг тип войник“. Дизел ще трябва да открие смъртоносно оръжие, но дали със своето подкрепление от супербойци ще спасят света? В екшън трилъра участват още актьорите Нина Добрев, Дони Йен, Руби Роуз и Тони Колет.

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 8 (THE FATE OF THE FURIOUS)
14 април

След тъжния финал на седма част, който беше белязан от смъртта на Пол Уокър, осма част идва с гръм и трясъкв кината от април. Слоганът на продължението – „Вече не сме семейство“, подсказва за драматични обрати в холивудския екшън-трилър. Към емблематичните за екипа бързи и яростни актьори Вин Дизел, Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм се присъединява и звездата Скот Истуд. В осмата част ще видим как бързите бегачки дават газ в екзотичната Куба и ледената Исландия.

ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА 2  (GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2)
5 май

Фантастичната продукция „Пазители на галактиката“ ще събере отново целия екип на звездния повелител Крис Прат. Галактическите войни са дори по-безмилостни от тези на Земята, но ако добавим миеща мечка боец и малък стълб-дърво на име Грут, те стават невероятно смешни. Супергероите на „Марвел“ ще поведат галактическа война, но и ще успеят да ни разсмеят с невероятния си живот във Вселената. Участват още актьорите Карън Филан и Силвестър Сталоун.   

КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР (PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES)
26 май

В петата и обявена за последна част на „Карибски пирати: Мъртвият не разказва истории“ познатият на всички зрители Капитан Джак Спароу ще кръстосва отново открито море със своя невероятен хъс и дарба за въвличане в приключения и смъртоносни битки. Във филма Джони Деп е преследван от страховитите духове на загинали моряци и водача им Капитан Салазар, а единственото спасение на авантюристичния моряк Спароу е да намери тризъбеца на Посейдон. Освен Деп и Орландо Блум в епизода ще се присъединят Хавиер Бардем и Кая Скоделарио.

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ЕПИЗОД 8  (STAR WARS: EPISODE VIII)
15 декември

Сагата „Междузвездни войни“ е най-чаканата премиера през 2017-а. След като силата се пробуди през 2015 г., феновете ще почакат само още няколко месеца, за да разберат какво им готви осми епизод. Засега частта носи работното заглавие "Междузвездни войни: Ехото на Тъмната страна", като очакваме да видим много тайни от седмата част да се разкрият. Едно от най-тъжните събития, което беляза Холивуд миналата година, беше смъртта на Принцеса Лея през декември. Въпреки това ще видим актрисата Кари Фишър за последен път в епизода, тъй като снимките на филма приключиха през юли същата година.

Виж още 5 филма с поне по 5 истории вътре.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *