Солени дни по тренди бански

Mоделите бански, които ще се носят това лято

0 коментара Сподели:

Любимият ни сезон е вече в разгара си и морските плажове ни зоват. А ако все още не сте избрали подходящия модел бански за там, идваме на помощ с няколко разнообразни идеи.

РАЙЕ

Ретро настроение и секси фигура, райето със сигурност помага.

Една от вечните класики е актуална и този сезон, съвет от нас – избери вертикално райе, така визуално ще издължиш тялото си.

ЦЯЛ БАНСКИ

Целият бански упорито продължава да е любим модел на всички ни. Освен че прикрива частите от тялото, които обикновено не харесваме или намираме за несъвършени, той е страшно удобен и практичен. Единственият му минус е, че не позволява равномерно хващане на тен – какво да правиш, няма пълно щастие.

ЗА СПОРТНИТЕ МАЦКИ

Почитателките на водни спортове могат да бъдат спокойни – редица модни марки пускат серии бански, които са създадени с една основна цел – удобство и свобода на действие. Материите са бързосъхнещи (най-често неопрен) и стоят стегнати по тялото.

С ВРЪЗКИ

Една от тенденциите при дрехите от пролетта се пренася и в банските костюми. Връзките са секси детайл, особено при деколтето. Искаш закачлива визия за плажа? Това е точният избор.

ТРОПИЧЕСКИ ПРИНТОВЕ

Палми, банани, ананаси и кактуси – приготви се да ги виждаш често. Ярки, закачливи и младежки, тези бански са добро решение за всеки, който иска да избяга от скуката. Пък и носят задължително добро настроение със себе си.

СЕКСАПИЛ НА МАКС

Изрязаните бански костюми са изключително секси. Съобрази ги с фигурата си, преди да посегнеш към тях.

Едно е сигурно – мъжката част от населението ще е особено щастлива на плажа това лято.

А и все пак кога да покажеш тяло, ако не сега?

КЛАСИКАТА

Когато не знаеш какво да избереш – заложи на черно. Триъгълни чашки, тънки връзки – изчистен дизайн и сигурно решение за всеки плажен ден. А и ти осигурява страхотен тен без съмнение.

Слагай бански и послушай хубава музика! Доброто настроение е гарантирано.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *