Ръцете си вдигнете за Гумени глави

Мили спомени от 90-те в Терминал 1 снощи

0 коментара Сподели:

Creative Visual Solutions

Като всяко дете на 90-те и аз пораснах с песните на  „Гумени глави“. Тъмни години, пресъздадени в цинични текстове, точно какъвто бе животът през прехода. 20 години по-късно имаме  възможността да чуем своите идоли на живо. Още не мога да си поема дъх от вчерашния, меко казано, епиколиричен лайф. С влизането в офиса и сядането на стола пред компютъра си пуснах албума  „Квартал № 41“, за да се върна обратно в Терминал 1, където беше самият концерт, и да напиша тези редове.

ГУМЕНИ ГЛАВИ се събраха ексклузивно, в оригинален състав, за ограничен брой лайфове. МИШО ШАМАРА a.k.a. BIG SHA, ВАЛЬО КИТА и DJ DIDO D  излязоха заедно на една сцена за първи път от 20 години насам и показаха как се прави качествено шоу.  DJ DIDO D  разби публиката с миксирането и въобще самия сет лист. Снощи за пръв път от години се почувствах все едно отново съм тийнейджър, успял да се промъкне в клуба и да чуе любимите си песни и групи. Носталгични чувства и емоции се рееха във въздуха. Феновете, които уважиха кумирите си от 90-те, спомогнаха за още по-голямата еуфория на самото събитие, скачаха, пяха и се раздаваха заедно с Шамара и Вальо Кита. Те изпяха едни от най- емблематичните си песни и хитове, като „Ще Му Разбия Главата“ ,“ Извинявай, Скъпа“ ,“ Може Да Си Грозен“, „Даниела“, „Трета вежда“ и още много други техни велики лирически произведения.

Лайфстиймът на стената над сцената, осигурен  от организаторите, беше много емоционален елемент към цялостното събитие, защото даде възможност на  феновете на Гумените глави от Чикаго, Германия и цял свят да бъдат част от този знаменит лайф. 

„Гумени глави“ снощи ни върнаха в детството. Върнаха всичките ни мечти, емоции и преживявания, които сме имали пред блока, разхождайки се в квартала, пораствайки, докато родителите ни се опитваха да ни осигурят по-добро бъдеще.

Благодаря ви!

Днес е втората вечер, не пропускайте да бъдете там редом с тях, защото има и изненада, която няма да издам.

Fink, залезът и музика от дълбините на душата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *