Убийството на Джани Версаче ще ни залепи пред екраните през 2018-та

Трейлърът ни накара да тръпнем в очакване на един от най-очакваните филми за догодина

0 коментара Сподели:

Дори да не си фен на модата, ще те разберем, ако споделящ интереса ни към новата продукция за Джани Версаче. Предвид че лично аз никога не съм се интересувала задълбочено в личните драми на дизайнерите, още преди години тази трагедия ми се беше запечатала в ума като шокираща и нечестна. След първия сезон на American crime story, който беше насочен към историята на О Джей Симпсън разбрахме, че екипът на сериала има афинитет към разтърсилите света убийства на 90-те години на миналия век.

Продукцията събра скромните девет награди Еми и два Златни глобуса, така че имаме висока летва.

През 2018 се навършват 20 години от убийството на Версаче, а Едгар Рамирес ще поеме титулярната роля на модната икона. Ако досега не си си пуснал трейлъра, ще ти издадем, че в образа на Донатела Версаче ще се превъплъти любимката ни Пенелопе Крус. Дарън Крис пък ще бъде серийният убиец Андрю Кунан Джани, който отнема живота на Джани на стълбите на личното му имение в Маями през 1998. Черешката в актьорския състав е Рики Мартин, който играе партньора на Джани – Антонио д‘Амико.

Трейлърът на FX показва, че ще видим пристигането на Кунан в Маями, както и най-малко едно от четирите убийства, предхождащи това на Джани. „Този свят ме погуби, но и същият свят направи теб, господин Версаче, звезда. Ти не си по-добър от мен, ние сме еднакви. Единствената разлика е, че ти си излязъл късметлия“, са думите, които чуваме от убиеца.

Премиерата ще бъде на 23 януари, а тук можеш да гледаш трейлъра.

Ето и нещо полезно за твоята кожа.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *