5 сериала, които да не пропускаш през януари

Чисто нови сериали за чисто ново начало

0 коментара Сподели:

Вече е януари! Урааа! Оцеляхме още една година. Месецът идва със страхотни продължения на любимите ни сериали от 2017-а, но този път ще обърнем поглед към новите заглавия, които ни предлага за ново начало първият месец на 2018-а.  Ето и петте заглавия, които да не пропускаме през месеца, който винаги ни се струва най-дълъг. И тежък.

„Досиетата Х“

„Досиетата Х” е на повече от 25 години и все още „Истината е някъде там”. Продължението на култовата извънземна поредица от 90-те се завръща с нов сезон през януари. И въпреки че сезонът от 2016-а ни бръкна жестоко в мозъка, накара ни да скърцаме ядно със зъби и да искаме да изкараме сърцето на продуцентите му, отново гледаме с надежда към новите серии с любимите ни Дейна Скъли и Фокс Мълдър.

В новите епизоди ще проследим битката на Дейна с извънземна зараза, а онлайн теоретикът на конспирацията Тед О’Мъли се впуска в издирването на изчезналия Мълдър.

Премиерата е на 3 януари. Последният сезон беше само шест епизода, но този път екипът зад 11-и сезон обещава по-голяма продължителност. Остава и да става за гледане.

 „Убийството на Джани Версаче” – The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Кой не е чувал за Джани Версаче, кой не знае за него. Поредицата, част от сагата „Американска криминална история”, проследява фактите и историята зад убийството на култовия моден дизайнер през 1977. Той бе застрелян пред вилата си в Маями от серийния убиец Андрю Кунанън. Седмици по-късно Андрю се самоубива със същото оръжие, използвал за убийството на Версаче. Шоуто взима всичко, което зрителите харесаха в „Народа срещу О Джей Симпсън”,и го прави по-голямо и по-добро. Шоуто ще е светло, ще е ярко, ще е цветно и дори забавно, а Пенелопе Круз играе Донатела Версаче. Премиерата е на 16 януари.

„Уфологът“ – The Alienist – TNT

Психологическият трилър, разположен през мрачните години на 1896-а, проследява няколко жестоки убийства, които стават в Ню Йорк. Полицейски детектив с помощта на своята секретарка събира екип от разследващи, за да разгадаят мистериозния ребус. Екипът, събран за сериала, е наистина обещаващ: Люк Евънс, Дакота Фанинг, Даниел Брюл. А и… кога друг път сме гледали историческа извънземна драма по телевизията? Май никога, така че да не изпускаме премиерата на 22 януари.

„Двойникът” – Counterpart

Джей Кей Симънс се завръща на малкия екран (последно го гледахме през 2014-а) с водеща роля в сай-фай трилър за правителствена агенция, която крие портал към паралелна вселена – пълна с копия на всяко човешко създание от истинския свят. Симънс играе бюрократ от UN, който е изпълнен със съжаление за своя вече попреминал живот (ах, колко познато, нали?). И точно „на жизненото поприще в средата” той открива тази тайна шпионска агенция и вратата към паралелната вселена, обитавана от двойници.

Чрез главния герой и неговото копие „от другата страна” шоуто разглежда проблеми като липсата на идентичност, идеализма, изгубената любов и вечния въпрос – „какво, ако”.

Премиерата на поредицата е на 28 януари.

 „Отворена къща“ – The Open House

След семейна трагедия майка и нейният син тийнейджър се преместват в празната къща на техен роднина, където странни и необясними явления започват да ги тормозят и преследват. Застрашителните сили преследват семейството и ги вкарват в повече от злокобни ситуации. Трилърът е в стила и с вкуса на любимите ни хорър филми от 90-те за обитавани от призраци къщи. Премиерата е на 19 януари.

А ето и още няколко сериала, които белязаха 2017-та.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *