Westworld идва с втори сезон

Вторият сезон на „Западен свят“ съвсем скоро ще завладее екрана, премиерата в България е на 23 април

0 коментара Сподели:

Създателите на научнофантастичния уестърн „Западен свят“ обещаха да ни сюрпризират с втори, завладяващ сезон на сериала и не измениха на думата си. Съвсем скоро мрачната одисея, проследяваща зараждането на изкуствения интелект и еволюцията на греха, ще завладее вниманието ни и честно казано, нетърпеливи сме за този момент. Световната премиера на втория сезон на хитовия сериал никак не е далеч – 22 април. Българските фенове ще имат възможността да му се насладят още сутринта на 23 април в HBO GO, а по-заетите ще могат същата вечер спокойно да се излегнат на дивана и да гледат премиерата по телевизионния канал на HBO България. 

Ако ти се струва добра идея да си припомниш по-детайлно какво точно се случи в първия сезон, имаш предостатъчно време да го направиш и да посрещнеш новия подготвен. Всички епизоди те чакат на HBO GO. Първият сезон ни разходи през перипетиите и осъзнаването на част от приемниците, а именно че това, което смятат за реалност, е игра за хората извън границите на парка. 

Във втория ни очаква въставането на приемниците, чиято основна роля ще се състои в отстояването на технологично генерирания си свят и превръщането му в реалност.

Антиутопията, развиваща се във футуристичния парк, наречен „Западен свят“, представя атракциона като място, в което заможни хора могат да изживеят ниските си страсти и да задоволят жаждата си за приключения в детайлно пресъздадената атмосфера на Дивия запад. Паркът е населен с роботи, наречени приемници, програмирани да се държат като хора, които не подозират, че животът им не е съзнателен и всичко е сценарий.

Водеща роля във фабулата на продължението имат героините роботи, изиграни от Евън Рейчъл Ууд, Танди Нютън и Анжела Сарафиян. Компания им прави и Ед Харис, който е мистичният мъж в черно, имащ своя собствена мисия в пресъздаващия игрова реалност свят. Контролът на хората върху роботите губи мощност с все по-бързо темпо и развоят на историята ще е съвсем изненадващ.  

Владее ни и треската за Оскари.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *