Денят се познава по сутринта. Превърни го в музика!

... и го започни подобаващо

0 коментара Сподели:

Сутрин. Някъде 8:00–8:30 часа. Както се пее в една готина песен, „още не отворил гуреливи очи“, си хващаш чантичката и тръгваш за работа. Въпросът е следният: какво е първото нещо, което виждаш, щом стъпиш на булеварда?! Епичното софийско задръстване, разбира се. Отляво, отдясно, отпред и отзад. В този момент вече е добре да се посъбудиш, че ситуацията може внезапно да стане опасна, независимо дали си с колело, кола, кънки или мотор. Пищящите клаксони помагат в случая. Ужасно изнервяща обстановка. Блазе им на хората, чийто маршрут от точка А до точка Б започва с началото и завършва с края на някой парк. Тогава си „богопомазан“ да чуваш само тътена на цялата сутрешна гюрултия по пътищата и да минеш през кюпа за много малко в сравнение с останалите.

Има спасение и от съпровождащия сутрините шум, към който едва ли има някой, който да не е чувствителен. Да не кажа свръхчувствителен. Музика!

Хубава музика. Тя е начина да скипнеш лудницата по трасето и денят ти да започне в пъти по-приятно. Знаем, че имаш любима плейлиста, но ако ти е омръзнала леко, не ти се слушат хороскопите по радиото или просто искаш да добавиш някоя друга минута разнообразие към личния си музикален избор, даваме ти идея за един добър за настроението старт.

Качественият саунд е другият съпътстваш елемент, който играе голяма роля в малкото ти, да го наречем, бягство. Добрата фея в случая е Panasonic, а вълшебната ѝ пръчица са безжичните слушалки, модел RP-HF400B и RP-BTS30.

За никого не е тайна, че Bluetooth системата е, така да се каже, бъдещето на този вид продукт.Кабелите остават в миналото.

Най-малкото защото не са особено удобни, късат се, едната „тапа“ все започва да прекъсва, пука, пращи и т.н.; закачат се къде ли не, независимо в кой джоб ги напъхаш, и като цяло – продължителността на живота им е кратка. Наложилите се безжични модели прескачат голяма част от тези неудобства и на тяхно място добавят плюсове. Качествени милиметрови говорители с неодимови магнити; възпроизвеждане в зависимост от модела между близо 5 и 20 часа; обхват на Bluetooth връзката до 10 м, което позволява да не си държиш телефона непрестанно в джоба или в ръцете, щом слушаш музика или говориш с някого, и т.н и т.н. При тези безжични слушалки всеки би се поинтересувал и колко е дълга продължителността на зареждане на батериите. Ами кратка е – между 90 и 180 минути в зависимост от модела. Това е такъв период от време, който е достатъчно минимизиран, за да разполагаш със слушалките си, когато ти потрябват. За дизайна им пък Panasonic се е погрижил да нямаш никакви забележки. Даже при някои имаш избор на цвят. Ето и останалите екстри на двата модела поотделно:

 

Panasonic RP-HF400B

притежават 30-милиметрови говорители с неодимови магнити, които

пресъздават плътни и силни баси и чисти вокали.

Технологията им Acoustic Bass Control възпроизвежда стегнати, динамични баси чрез оптимизиране на движението на диафрагмата на говорителите напред и назад. Акумулаторната им батерия е със забележителния капацитет от 20 часа непрекъснато възпроизвеждане, а това прави модела идеален за случаите на дълго използване в движение. При изхабяване на енергията времето за пълното им зареждане е едва 3 часа, теглото на този модел е само 130 грама, конструкцията му е сгъваема и при пренасяне слушалките заемат изключително малко място. Накрая, но не на последно по значение място слагаме работното разстояние на Bluetooth връзката, а тя е до 10 метра. С други думи може да поставите телефона си примерно дори и в съседната стая.

Panasonic BTS30 

са спортното присъствие. Тези безжични слушалки тежат едва 10 г и са водоустойчиви. Също така издържат и на активно и динамично движение, оставайки напълно закрепени благодарение на регулируемите им клипсове с мек еластомер за закачване и на гъвкавата 3D-Flex Hanger скоба.

Това на практика ги прави абсолютно неангажиращи по време на тренировки, осигурявайки необходимия в случая комфорт. Спортуваш и слушаш любимата си музика.

При това със супер качествен звук, защото моделът, освен че притежава 9 мм говорители, разполага към тях и със специална конструкция за засилване на басите. При пълно зареждане можеш да ги ползваш в продължение на 6 часа, а за да ги „напълниш“ отново, са ти необходими 90 минути. Обаче имаш и още една специална опция – да заредиш батерията само за 15 минути и после да слушаш музика 70 минути непрекъснато. Обхватът на Bluetooth връзката е до 10 метра. Последно остана да добавим, че можеш да ги притежаваш в жълт, червен, бял или черен цвят.

Ето колко малко ти е необходимо, да стартираш сутринта не с напрежението наоколо, а с добро настроение. Все пак денят си личи по сутринта. Превърни го в музика! 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *