За едно FUSION лято

Да си стилен от глава до пети е лесна работа

0 коментара Сподели:

Колкото и да сме небрежни и да се опитваме да я караме поне една идея „над нещата“, стане ли дума за мода, малко или много всеки един от нас залита по определени световни марки. Истината е, че има основателна причина тази ни суета да е факт. Някои витрини просто се открояват. Първо по вида на дрехите, а влезнем ли в пробната с тях, става ясно, че и кройката, и качеството им са си други. Много са компонентите, които вдигат летвата, няма какво да викаме на черното – бяло.

Дизайн, материя, цвят, детайл, изработка, това копче, онова ципче… да не става дълга и широка. На всички ни е ясно как и защо определени марки са се превърнали в световни лидери на модния пазар. Хубавото е, че поне от време на време, а някои от нас и като цяло допълват гардероба си с изпипаните им до последния конец модели. Точно за тези модни съкровища ще стане дума в следващите редове.

Кое къде да откриеш, да не попаднеш на прескъпи ментета, пък и да ти остане нещо в портфейла, нали.

Една от задължителните спирки, тръгнеш ли на качествен шопинг тур, са магазини FUSION. Има ги пръснати из големите градове на цялата страна, като само в София са 2. В техните бутици са събрани на едно място най-актуалните марки и тенденции от света на младежката мода.

С прекрачването на прага ще се озовеш право сред щендери със закачалки, на които са подредени колекциите на световноизвестни брандове като PEPE JEANS, GAS, SUPERDRY, GINZA MODE, DIESEL и LACOSTE.

Подбраните им дрехи въплъщават модерния и динамичен дух на интелигентния млад човек

и откликват на съвсем разбираемото му изискване за качество, стил и визия, съчетани в едно. Слагаме удивителна и на фактът, че FUSION са готови да отговорят още повече на очакванията на своите клиенти, задоволявайки дори капризните им желания. Освен разнообразие от облекла те предлагат широка гама от обувки и аксесоари, давайки възможност на „гостите“ си да си тръгнат с цялостно завършен вид, подсилващ тяхната уникалност. Казано с малко по-прости думи, имаш всички козове, излизайки от пробната, да напуснеш магазина още по-готин, по-стилен, красив и дори по-самоуверен, изглеждащ cool от глава до пети.

За финал ще вмъкнем, че дори да е вярна поговорката „по дрехите посрещат, по ума изпращат“, ако държиш на визията си и същевременно с това все по-често харчиш заплатата си за дрехи, без да намираш в тях точно тези скрити ефекти, по-добре смени шопинг локацията и посети FUSION, за да нямаш в гардероба си модни недоразумения. Be yourself. Be Fusionable.

SERDIKA CENTER, СОФИЯ

Адрес: Serdika Center, бул. Ситняково 48, гр. София
Тел.: +359 893 351457
Email: fusion.serdika@globalbrands.bg
Работно време: понеделник – неделя 10:00ч – 22:00ч

 

BULGARIA MALL, СОФИЯ

Адрес: Bulgaria Mall, бул. България 69, София
Tел.: +359 879 195572
Email: fusion.bgmall@globalbrands.bg
Работно време: Понеделник – Неделя 10:00 – 22:00 ч.

 

GALLERIA BURGAS, БУРГАС

Адрес: Galleria Burgas, ул. Янко Комитов 6, гр. Бургас
Тел.: +359 892 497411
Email: fusion.burgas@globalbrands.bg
Работно време: понеделник – неделя 10:00ч – 22:00ч

 

MALL PLOVDIV, ПЛОВДИВ

Адрес: Mall Plovdiv, ул. Перущица 8, гр. Пловдив
Tел.: +359 894 422219
Email: fusion.plovdiv@globalbrands.bg
Работно време: понеделник – неделя 10:00ч – 21:00ч

 

GRAND MALL VARNA, ВАРНА

Адрес: Grand Mall Varna, ул. Андрей Сахаров 2, гр. Варна
Tел.: +359 899 834479
Email: fusion.varna@globalbrands.bg
Работно време: понеделник – неделя 10:00ч – 22:00ч

 

Още славни модни предложения ще намериш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *