Кецовете ти Ralph Lauren ли са?

District си имат нова звезда в каталога

0 коментара Сподели:

За да си сред първите, трябва да знаеш как да дърпаш веригата и да НЕ знаеш що е то празен ход. Без значение в коя бизнес сфера оперираш, дали си част от хранително-вкусовата промишленост, дизайнстваш нещо, или си един от хилядите IT-а. Пътят напред винаги е бил изискващ, хранещ се с постоянен ъпгрейд.  Даваме пример с успешна организация, която иска на местно ниво да прави бизнес със спортна мода от световна класа и очевидно знае как, защото ѝ се получава играта.

Хората, за които става дума,

държат да работят със сверен часовник към световния моден пазар за спортни стоки, държат също така да ни предложат актуалността, с която разполагат най-големите в бранша,

и го прилагат на практика. Това са District. Те са официален представител на най-известните топ брандове и именно при тях можеш да намериш разнообразието от обувки и кецове, което искаш да видиш, щом влезеш в такъв магазин. По рафтовете им са селектирали десетки мъжки и дамски модели, подходящи за ежедневния стил и комфорт на градския човек. Не са забравени и децата. Имат класически кецове, спортни модели, както споменахме, и ежедневни обувки на adidas, adidas Originals, Nike, Jordan, Puma, Reebok, Skechers, Lotto, Vans, Converse, Lacoste, Helly Hansen, Lowa, Keen, Caterpillar, а това, което всъщност искаме да споделим, е, че District ъпгрейднаха богатия си каталог и с още един премиум бранд.

Ще ги намериш в магазините им в Mall Paradise и Mall Serdika в София, както и в Burgas Plaza и Mall Plovdiv наред с всички останали световни марки ще можеш да си купиш и Polo Ralph Lauren. Както за себе си, така и за половинката си. 

 

Ето какво ни разказаха къдриците на Ива Иванова.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *