5 филма за любов в Дома на киното тази седмица

Защото лято в града не е същото без вълнуваща филмова вечер

0 коментара Сподели:

Ако тази седмица планираш да прекараш в София, едно от най-освежаващите преживявания, които можеш да си подариш, е да отидеш на кино с приятели. В любимия ни Дом на киното и тази седмица можеш да се насладиш на вълнуващи екранизации и просто няма как да не попаднеш на нещо точно по твой вкус. И тъй като лятото е време за любов, и ние сме ти приготвили списък от 5 филма, в които обединяващият мотив е ТЯ. От романтичната любов, която променя коренно живота ти, до приятелската, която винаги е до теб, дори и да не я виждаш. От немислимата любов до любовта, която никога не си очаквал. Остава само да си избереш.

ДРУГИЯТ ЛЮБОВНИК

Тук можеш да откриеш всичко: драма, романтика, еротика, трилър, както подобава за един френски филм. В Другият любовник се срещаме с Клое. Тя бързо се влюбва в психотерапевта си Пол.

Връзката им не е само романтична, тя е груба и понякога агресивна.

Франсоа Озон – режисьор и сценарист, играе умело с еротиката, за да ти представи едно преживяване, което ще се доближи до собствените ти фантазии и копнежи.

Кога: 22 август, 18:30 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

ИСТОРИЯТА НА КРИСТОФЪР РОБИН И МЕЧО ПУХ

Няма човек, който да не е чувал за Мечо Пух и да е останал безразличен към приключенията му. Някои от нас пораснаха заедно с Кристофър Робин и също като него позабравихме детската си същност. Любимият герой е изигран от Юън Макгрегър, а режисьор е Марк Фостър, който отново ни среща със старата тайфа: Мечо Пух, Прасчо, Тигъра и Йори.

Старите приятели ще обърнат Лондон с краката нагоре

и ще се опитат да върнат не само Кристофър Робин, а и нас назад към детството.

Кога: 23 август, 19 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

120 УДАРА В МИНУТА

Това е от филмите, които не могат да те оставят безучастен. Сценаристът Робен Кампайо разказва случки от живота си, представя събитията от 90-те години, в които

френски активисти се опитват да привлекат вниманието на обществеността към болните от СПИН.

На фона на тази действителност се развиват любовните отношения между Натан и Шон. Тази френска лента гарантирано ще въздейства на ума, но и на сърцето ти.

Кога: 24 август, 17 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

КРАЯТ НА ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ

Това е филм за любовта от пръв поглед, в която и на най-големите циници ще им се наложи да повярват. Тя пламва между музиканта Дидие и Елиза, която притежава студио за татуировки.

Любовта им е бурна и ще ви държи нащрек през всичките 100 минути.

Двамата са много различни и все пак успяват да изградят връзка помежду си, от която се ражда и малката Мейбел. Всичко изглежда идеално за младото семейство, докато дъщеря им не се разболява. Това е история за любовта, която се среща с трудностите. Но дали ще се пребори с тях?

Кога: 21 август, 21 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

КУТИЯ ЗА ХРАНА

За накрая сме ви приготвили една копродукция между Индия, Франция и Германия. Действието се развива в Мумбай, където

една погрешно доставена кутия за храна ще срещне домакинята Ила Вайд със самотника Саажан Фернандес.

Двамата се оказват свързани от една мечта и от илюзорния свят, който сами си създават и който накрая заплашва да разруши истинския, в който живеят.

Кога: 27 август, 18:30 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

Виж с какво можеш да се разходиш до Дома на киното, специално от Adidas.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *