Рок иконите Whitesnake идват на българска земя

Ще чуеш първия сингъл от новия им албум по време на Hills of Rock 2019

0 коментара Сподели:

Стане ли дума за рок, едно е ясно – иконите от Whitesnake няма как да не се споменат. Този път групата тръгва на световно турне – FLESH & BLOOD 2019, а една от спирките им след Холивууд, Цюрих и Будапеща е любимият ни Пловдив. През 2019 г. в прохладните юнски вечери ще звучат хитовете от последните им 40 години на сцена, оглавявали многократно музикалните класации в целия свят,

a за фенове като мен и теб специално ще прозвучи първият сингъл Shut up & Kiss me от новия албум на групата, който ще излезе наяве точно преди световното им турне догодина.

Ще имаш възможност да се насладиш и на вечните хитове Here I Go Again, Is This Love, Still Of The Night, озвучени от David Coverdale – вокал, Reb Beach и Joel Hoekstra – китара, Michael Devin – бас, Tommy Aldridge – ударни, и Michele Luppi – клавишни.

Самият David Coverdale споделя, че концертът ще е много специален. Вече сме сигурни, че ако си фен, няма да пропуснеш тридневното рок парти, което се организира за трета поредна година и е част от програмата на „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“.

Датите са 28, 29 и 30 юни, а мястото – Гребната база в Пловдив. 

Още едно посещение, което очакваме с нетърпение.

Виж кои са най-великите парчета на Тина Търнър.

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *