Какво знаем за новия филм на Тарантино досега

"Имало едно време в Холивуд" събра на снимачната площадка най-големите актьори

0 коментара Сподели:

Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Ал Пачино, Марго Роби, Кърт Ръсел и Дакота Фанинг са актьори, които само си мечтаехме да видим заедно на голямата филмова сцена. Един човек реши да сбъдне мечтите ни и да създаде потенциален шедьовър. Неговото име? Куентин Тарантино.

"Имало едно време в Холивуд" е деветият филм на сценариста, продуцент и режисьор (че даже и актьор) Тарантино.

За него се знае още от края на миналата година, но любимецът на интернет Лео ди Каприо буквално превъртя интернета, след като качи в профилите си постера на предстоящата лента. На него Брад и Лео изглеждат както винаги – по холивудски очарователни.

Действието се развива в Холивуд през 1969 година. Лео и Брад играят съответно актьор и каскадьор, които участват в уестърн филми и се опитват да преживяват някак. Изписа се много за това, че в "Имало едно време в Холивуд" ще бъде замесен и Чарлс Менсън, известният сериен убиец, но неговото присъствие ще бъде по-скоро косвено, защото действащи лица ще са хората от комуната му – "Семейство Менсън". Те са инструктирани от лидера си да убият Шарън Тейт, героинята на Марго Роби.

Петдесет години по-късно Тарантино смело се наема да ни разкаже историята за грозната страна на Холивуд.

На плаката няма упомената конкретна дата, виждаме само "Юли", което допълнително подклажда интереса ни. Първоначалната дата на премиерата беше 9 август тази година, но Куентин я мести на 26 юли. Причината? 9 август е денят, когато Шарън Тейт е убита от последователите на Чарлс Менсън. Поради тази причина Тарантино иска да отдаде почит на актрисата и да излъчи филма за първи път на 50-ата годишнина от смъртта ѝ. Той обаче разбира, че това може да предизвика огромен спор в обществото. Затова решава и да избере неутралната дата 26 юли. И с това ние имаме още една причина да очакваме лятото с нетърпение.

В интернет от години се въртят слухове, че Тарантино смята да се оттегля официално от филмовата индустрия. Нещо повече – в някои американски медии се спекулира, че "Имало едно време в Холивуд" ще е предпоследната лента на Куентин. Във филма ще видим и последното участие на актьора Люк Пери, който почина тази година. С толкова силен актьорски състав, история, която може да прикове всеки към екраните, и всичко това в ръцете на култовия режисьор – този филм е обречен на успех. Нямаме търпение да видим и първия трейлър на лентата. И се надяваме той определено да не е от последните на Куентин Тарантино.

В следващото видео виждаме и първия официален трейлър на филма:

Leaving Neverland: Майкъл Джексън в главната роля на секс хищник или жертва на златотърсачи

5 неща, които да направиш преди да заспиш

За останалите тайни на града последвай Instagram профила ни и спечели колекция класни български вина

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *