Пет от най-секси героините, които киното е виждало

Показваме ти кино героините със сто процентов сексапил и неустоимо излъчване

0 коментара Сподели:

Киното е чудесен начин за разпускане или пък духовно обогатяване. То е любимо хоби на всеки.

Интересните истории, завъртeните сюжети и колоритните финали могат направо да те пристрастят към седмото изкуство. Но какво би бил един филм, ако в действието няма някоя изкусителна красавица? Героините, които те зашеметяват, са от най-важните украшения за един филм и просто екранният свят не би бил същият без тях. Затова ние ти спретнахме селекция с петте кино героини, които те карат да не отлепяш поглед от екрана.

Шарън Стоун в ролята на Катрин – „Първичен инстинкт“

„Първичен инстинкт“ е култов еротичен трилър. А Майкъл Дъглас просто е ударил джакпота, партнирайки си с неустоимата Шарън Стоун.

Тази жена дори и на шейсет продължава да е символ на красота и сексапил.

Героинята ѝ във филма направо те кара да настръхнеш от желание. Тя е главната заподозряна за убийството, което разследва героят на Дъглас. Толкова магнетична и загадъчна е, че успява да оплете инспектора в бурна връзка. Филмът си остава вечен. Пълен с напрежение, просто не ти дава да отлепиш поглед от екрана. А майсторското изпълнение на Шарън Стоун няма как да те остави хладнокръвен към сексапилното ѝ излъчване.

Джулия Робъртс в ролята на Вивиан – „Хубава жена“

Тази романтична комедия се е превърнала в класика. Джулия Робъртс си остана завинаги с прозвището „Хубава жена“ след излизането на филма. И с право. Героинята ѝ – проститутката Вивиан, е красива, секси и ситуациите в живота ѝ са забавни, но и трогателни. Въпреки че преживява метаморфоза, докато се развива действието, тя е страхотна през цялото време. Освен че искрено ѝ симпатизираш, няма как да не си паднеш по нея.

Виж повече: 10-те най-добри филма с Джулия Робъртс

Марго Роби в ролята на Наоми – „Вълкът от Уолстрийт “

Марго Роби има много блестящи роли. Но тази на съпругата на брокера Джордън Белфорд във „Вълкът от Уолстрийт“ може да направи така, че

на всеки мъж да му омекнат капачките.

Целият филм е пълен със супер сцени, но тези с участието на Марго Роби карат представителите на силния пол силно да се развълнуват и да отключат въображението си. Няма как да не признаем, че има защо. Наоми просто е като ходеща възбуда и заслужено влиза в нашата селекция.

Анджелина Джоли в ролята на Елиза – „Туристът“

Анджелина Джоли се превърна в икона на красотата за нашето съвремие.

Безбройните ѝ фенове я обичат както и заради таланта ѝ, така и заради ослепителната ѝ външност. А в комбинация с не по-малко готиния Джони Деп филмът „Туристът“ се превръща в празник за окото. Героинята за Джоли – Елиза, умишлено пресича пътя на Франк (Джони Деп). На фона на главозамайващата Венеция той се впуска в преследване на романс между двамата, докато не стане ясно, че героите са малки пионки, управлявани от невидим конспиратор. Анджелина Джоли прави героиня, която с потайността си и с непоклатимата си изисканост привлича вниманието като магнит.

Виж повече: Красивата Лорина Камбурова отговаря на всичките ни въпроси

Скарлет Йохансон в ролята на Нола – „Мач пойнт “

Този филм на Уди Алън е един от любимите ни негови. Историята е много завързана, а краят е изненадващ. Черешката на върха е участието на Скарлет Йохансон в ролята на Нола. Тя е изкушението на Крис (Джонатан Рис Майърс). Той е разкъсан между годеницата си чувствената героиня на Йохансон. Нола е млада американка, която прави неуспешни опити да стане актриса. Тя е зашеметяваща и непредсказуема.

Някои от сцените във филма направо те карат да се влюбиш в нея.

Кои са мъжете от старите ленти, които ни подкосяват краката?

Кефиш се на Stranger Things? Виж мнението ни тук 

Какво става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *