В София през уикенда: 04 – 06 октомври

Party next door и не само

0 коментара Сподели:

Този уикенд програмата е точно такава, каквато ни е нужна. Без да прекаляваме с партита след тежките летни сешъни и бавно влизайки в уюта на по-студените месеци. С готино кино, изложби и коктейли, вкусни и любопитни фестивали – всичко изглежда като перфектното начало на есента.

Не сме забравили, че обичаш да купонясваш, затова не пропускай да видиш къде ще се вихрим в събота вечер – за всички, които не пропускат нощната част на града. 

 

Поп-ъп е отражение на времето, в което живеем. Именно движение, бърза промяна и раздвижен фокус, отразяващ случващото се в точния момент – сега. Изложбата Pass the Ammo е именно такава. Ще те очаква само в рамките на един ден на територията на КО-ОП. Съдържанието й е плод на иновативния формат SPRINTS, създаден от глобалната платформа за социално ангажирано изкуство Fine Acts. Форматът събира визуални артисти, за да развият и завършат своите произведения в рамките на едва 48 часа. Темата на третото издание е посветено на свободата на изразяване, с фокус върху свободата на пресата, фалшивите новини и липсата на доверие към медиите.

 

Петото юбилейно откриване на кино-литературния фестивал CineLibri се дава не от кого да е, а именно от маестро Роман Полански. Второто излъчване на лентата „Офицер и шпионин“ в световен мащаб ще видим след тържествената церемония по откриването, съпроводена с космически акустичен пърформънс на Мила Роберт, официално представяне на програмата и гостите на фестивала.

 

Party next door са партита, които ни карат да се чувстваме като у дома си. Преоткривайки нови софийски локации и събирайки хората, които искаме да видим в събота вечер. Повече от година ни доказват, че винаги може да очакваме неочакваното дори и в познатия град, а всеки, който ги е посетил, има своите лични истории, покорявайки винаги нови висоти в нощния живот. Този път Nia Faye и Illy ни чакат в бохемския двор на КЕВА още от късния следбед. С много питиета и селекция hip-hop, rnb, electro, dance, garage и house.

 

В първия есенен уикенд на октомври ще си припомним уюта на по-студените месеци с Mish Mash Fest – Autumn Edition. Организаторите отново са ни събрали цветните таланти на най-добрите български дизайнери и творци за нова среща с много красиви неща, които да изпъстрят дните ти.

 

За трета поредна година София ще бъде домакин на фестивала SB III, който ще включва улични сесии, мини рамп сесии, паркови състезания, партита и други. Разгледай подробната програма за състезанието във Фейсбук страницата на събитието, където ще откриеш, че финалното празненство ще ни отведе не къде да е, а в любимия бар Switch.

Всички сме инвалид(н)и в нещо, не мислиш ли?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *