В София през уикенда: 11 – 13 октомври

Отриваме сезона с гръм и трясък

0 коментара Сподели:

Този уикенд сме се погрижили да не останеш гладен, жаден и гол. Ще те облечем готино за новия сезон, ще те разведем из готините партита в късните часове и за финал ще се отдадем на вкусни чревоугодничества. София разгръща обятия за всеки, търсещ нещо да се случи.

Виж къде ще си правим компания.

 

По същото време пък на територията на Mixtape 5 ще се вихри типично градинарско парти за всички, чиито души са още по морето. Традиционното „Градина парти” те очаква в компанията на познатите Emil Prize & FeeL със зверски DJ сетове, Ogi*23 + FeeL зад микрофоните и бонус точките The Gentlemen, които може да ни изненадат с нещо ново.

 

Веднага след събуждането в събота грабваме каквото е останало от нас и бързо към К.Е.В.А. Open-air базарите са ни страст, а пък в комбинация със страхотна музика и храна от The Foreigners и Божана Кацарова вече се разтапяме. Така че, докато времето още позволява, Frea Vintige Market ни канят в прекрасната градина на K.E.B.A. за свеж брънч, коктейли, готина музика, винтидж находки и селектирани дрехи втора употреба.

 

That Divine навлизат в зимния сезон със следващото си събитие, този път в новото пространство на София Koncept Space. Зад пулта ще бъде едно от имената на набиращата все по-голяма сила израелска сцена, Roi Perez, който разкрива пълния си потенциал последните 5 години в Берлин и по-специално в Berghain / Panorama Bar. Неговите ритми се простират от техно и електро до хаус и диско. Компания ще му правят двама много обещаващи родни артисти и наши фаворити: местният за софийската публика Raredub и резидентът на легендарния FUSE Brussels – Downside.

 

Неделния следобед празнуваме с нещо много, много вкусно. Шкембинаторът заедно с приятелите от Grindhouse Skateboard Club и Chilli Hills Farm ще помогнат на всички гладни души да докоснат рая. Освен "спасителя шкембинатор" ще има и сгряваща шкембе чорба, както и прекрасното мезе за всякакви бири – шкембе в масло. Бирите отново ще са специални и ще задоволят всички нужди на жадните. Очакваме те да се повеселим заедно с хубава музика и райска храна.

А ти виж по-добрите места за кафе в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *