Събития за след работа: 14 – 18 октомври

Намираме себе си в града

0 коментара Сподели:

Тази седмица сме в лабиринт от събития, всички ни отвеждат към самите нас. Последвай ни в приключенията от понеделник до петък, а сряда вечер запази за специално преживяване.

Отваряме сетивата си за нови усещания и посрещаме градския свят такъв, какъвто е – отражение на вътрешните ни желания.

 
 
 

Откриваме седмицата успоредно с дългоочакваното завръщане на най-малката улица в града – „Малко Търново“.  На датата ще бъде представен и проектът „Улица на времето“, който цели да превърне най-късата пешеходна улица в центъра на София в интерактивно преживяване, за да представя легенди и разкази от историята на София на посетители и минувачи чрез инсталации и елементи в градския дизайн. 

 
 
 

Антония Колева – Нитра и Калоян Илиев – Кокимото се събират за втори съвместен художествен проект. На изложбата им в галерия „Интро“ ще можеш да видиш селекция от най-интригуващите им произведения в сферата на колажа. Названието на изложбата може да се преведе дословно като „Новото световно пренареждане“ и идва в дни на световен безпорядък, на фона на който познатата идея за новия световен ред звучи все по-абсурдно.

 
 

Приготви се за скок в бъдещето. Този понеделник стартира най-голямата интерактивна изложба на роботи в България. Влез в бъдещето със Serdika Center и 10 уникални робота. Всеки от тях има своя уникален талант и няма търпение да ти го покаже. Какво ще кажеш за робот актьор? Или пък личен асистент? А защо не цял робобалет? Всички те и много други ще радват всеки посетил Serdika Center през седмицата между 12:00 и 20:00 часа на голямата ротонда.

 
 
 

Бързо те запознаваме с идеята на Fuckup Nights – това е глобално движение, което се провежда всеки месец в над 300 града по света. Събитие, в което няколко души ще се се изправят на сцената, за да споделят за своите професионални „несполуки“ и уроците, научени от тях. В софийското издание гости ще бъдат Георги Найденов – създател на списание Bussines Club, Тео Чепилов – един от създателите на някои от най-успешните български сериали на всички времена, Миролюба Бенатова – един от най-провокативните български журналисти, и Яна Вълчанова – на 40 г., от София, майка на 2 деца и куче, магистър по Социална психология и магистър по Управление на човешките ресурси.

 
 
 

Switch и БАССЕС ни канят на премиерата на новия ски филм The Collective. С пухенка и бира в ръка, на голям екран в градината ще проследим докъде се простират възможностите и креативността на група професионални лудаци. Карането винаги е било най-приятно с приятели! Гледането на филми – също.

 
 
 

Петото After Work Social Club парти идва, за да провокира сетивата ти. Предизвикваме те да затвориш очи и да се впуснеш смело в играта на усещания и театъра, в който сетивата ти ще бъдат главен герой. Продължаваме серията с първото събитие на затворена локация – Koncept Space, или едно от най-интересните пространства в София. Този път пишем сценарий, в който всички сюжетни линии водят до вътрешното ти „аз“. Присъедини се във Фейсбук към събитието, за да си информиран за предстоящите изненади.

За да бъдеш в тренда не само в музиката, виж 10 аксесоара, с които да преобразиш стила си през есента

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *