Събития за след работа: 25 – 29 ноември

Перфектният дизайн на седмицата

0 коментара Сподели:

Стягаме коланите за безопасност и се впускаме в интересната седмица. Този път сме ти приготвили програма от концерти, наука, партита и изкуство. Няма да те оставим да скучаеш в часовете след работа, а ниските ноемврийски температура са ни даже симпатични.

Загряваме душите и телата си с всичко струващо си да се види в града идните дни, а какво е то, разбери тук.

 

От този понеделник, та чак до началото на декември с нетърпение ще следим Bold Design Week. На територията на шоурума ще бъдат представени различни области от съвременния дизайн под формата на изложения и поредица от дискусии, работилници и лекции. Целта на BOLD DESIGN WEEK (BDW) е да даде шанс на местни и международни дизайнери да изложат своите произведения и услуги на българския пазар. За подробна информация и списък с яките изложители погледни на страницата на събитието във Фейсбук.

Виж повече: С тези 3 лесни стъпки сутрин ще постигнеш перфектната кожа на лицето си 

 

Muzeiko и Ratio ни канят на научно парти за големи (18+) на тема музика. Очаква ви една цяла вечер, посветена на естетиката и хармонията на музиката и ролята ѝ в живота ни. Както винаги ще е страшен купон и супер интересно, предвидени са 6 презентационни теми, както и демонстрации, работилници, куиз, уроци по танци, караоке и най-новата музикална изложба в „арсенала“ на детски научен център „Музейко“.

 

Лайв концертите на Руши определено са си събития, този път още имаш шанс да грабнеш своя билет, но не се мотай много. Руши ще ни раздвижи с много танци и позитивни енергия и емоция. Повече от перфектна сряда вечер се очертава, а освен него на сцената ще бъдат Иво Чалъков (Gravity Co., ApeMen) – китари, Васил Вутев (Soulization, Dayo) – барабани, Денис Попстоев (Southwick) – синтове и програминг, Катя Кръстева и Елена Сиракова – бек вокали. Както се казва, „няма слабо“, нямаме и търпение да те видим в Терминал 1.

 

Предвид предстоящия спортен зимен сезон и нетърпението ни за него с голям кеф отделяме четвъртък вечер на традиционната годишна лекция на тема „Лавинна безопасност“ на БАССЕС. Момчил Панайотов – съосновател на БАССЕС и член на планинска спасителна служба (ПСС), с дългогодишен ски опит в планините, ще представи основните неща за лавините, безопасността и спасяването в случай на инцидент. Ще разкаже за това, как правилно да избираме маршрута на движение и спускане в зимната планина. Ще обърне внимание на типичните ситуации и „капани“, които стоят в основата на лавинните инциденти, както и най-опасните места в България. Напомняме ти, че лекцията е подходяща както за начинаещи, така и за по-опитните карачи.

Виж повече: Най-нелепите въпроси, които можеш да зададеш на диджея

 

В четвъртък се потапяме в уикенд емоциите и превръщаме София в малък Берлин с Harder. Партито е инспирирано от споделената любов към музиката и обича любителите от всякакъв пол, възраст и сексуалност. Ще се насладим заедно на емоцията от качествения техно саунд, дрескодът адмирира да се почувстваш максимално в кожата си, а ние нямаме търпение да синхронизираме пулса си с всички гости на TELL ME.

A ти гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *