Нова година в Ню Йорк и музикантите, които ще раздвижват партито

Колкото по-навреме дойдеш, толкова по-добре

0 коментара Сподели:

Какво е едно новогодишно парти (и изобщо всякакво парти) без раздвижваща музика? Няма защо да крием, в редакцията си имаме цял отбор дансинг окупатори, които бързат да запълнят пространствата пред диджея не само на нашите си партита (за справка – After Work Social Club), ами на всяко, на което се окажат.

Цялата тази информация ти я даваме, за да те убедим, че музиката и на Нова година в Ню Йорк  ще бъде идеална за танцуване, а има и бонус – ще бъде различна в различните зали, за да намериш твоето си спотче, на което да акостираш. Бързаме да кажем, че подготвяме много изненади, които да превърнат събитието в безценно преживяване насред оживелите филмови нюйоркски декори в Киноцентър Бояна.

Партньори в това приключение ще ни бъдат The Stars Group или гейминг компанията, за която да си спомниш, когато посрещаш новата година, защото може би точно там ще започнеш новата си вълнуваща кариера през 2020 г. А Take Away – любимата ни платформа за доставка на храна, ще бъде на място, за да се почерпиш с храна за душата и ще подготвят инсталация, на която да си направиш страхотни снимки за спомен и споделяне в социалните мрежи.

Колкото по-навреме дойдеш, толкова по-добре. Празничната еуфория ще стартира точно в 20.00 часа и те съветваме да бъдеш точен, тъй като

Киноцентърът е голям и изненади дебнат отвсякъде.

Музикалната програма започва още с отварянето на вратите и ще остане наситена чааак до края. Докато се разхождаш из улиците на Ню Йорк, огледай се за Мила Роберт и звънката ѝ китара. След нея една от сцените ще посрещне Hayes & Y, а Новата година ще прекрачи прага под съпровода на Биг Бенд Благоевград с вокалист Петър Салчев.

Всеки, който притежава Mastercard, пък ще има достъп до lounge зона до сцената, където да се почерпи с шотове. В зоната ще се предлага и кетъринг, а всеки притежател на карта може да се възползва от бърз вход и няколко бързи каси за зареждане на безконтактна карта.

И това е само отвън! Всички барове и зали отварят врати с началото на събитието. Те ще са позиционирани в старите нюйоркски сгради и ще взимат функциите на хип-хоп бар, диско бар, ретро бар, бар с електронна музика, а караоке и гей барът ще дадат така типичния цвят на града.

В различни часове на различните вътрешни закрити локации ще се случват различни музикални истории.

Главни действащи лица в тях ще бъдат Shame Party, Dope Zoo, Eastern Union, WORST BEHAVIOUЯ, Valdy, Vladislav Moustache Love, Ritual Gatherings, DJ RADY,  IHOU, Stranger Synths и Gent O'Funk.

Уиски барът ще те очаква с най-доброто от Jim Beam и Maker’s Mark. Ако не си разбрал – шампанското ще се лее в цяла една champagne зала, а за любителите на пивото ще има и цял бира бар от Britos.

Събитието се осъществява и с подкрепата на OMV, които празнуват и 20-годишнина с много награди.

Тази събота няма да е същата – идва Sonder!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *