Неастрологичен хороскоп: 9 – 15 декември

Порция от хороскопа в седмицата, която започва със задаващ се от Банско аромат на студентски махмурлук...

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа в седмицата, която започва със задаващ се от Банско аромат на студентски махмурлук.

Ех, как искам и аз пак да е 1963 г., пак да съм млада студентка и… 

Овен

Вие съвсем го от***хте тоя месец декември и всеки ден го превърнахте в едно безкрайно чакане на празниците, пък ще го мислим през новата година. Не е редно така. Не ви отива, а и освен това е грозно, защото има хора, които са инвестирали във вас време, пари и чувства. Крайно време е да заговорим за чувства в хороскопа на зодия Овен. Това, че не говорим за тях, не значи, че не съществуват. 

Телец

Тази седмица не игнорирайте писмата в пощенската си кутия, които окачествявате като спам. Между поредната печалба от лотарията и воплите да споделите с непознати всичките си лични данни ще откриете и писмо, което временно ще промени живота ви. Дали ще е за постоянно, зависи само от вас и терапевта ви. 

Близнаци

Млад ръгбист ще внесе свеж еротичен, интимен полъх в живота на дамите. Животът на господата не може да бъде освежен с ръгбисти, освен ако те не мислят обратното. Няма лошо, този хороскоп е за всички без предразсъдъци. Хетероблизнаците ги чакат проблеми с подметките на старите им обувки, които е добре да коригират навреме, защото, както знаете, зимата иде. 

Рак

На 10 декември е Световният ден на човешките права. Вие няма да го празнувате, защото сте нечовеци. Внимавайте с аплаузите, да не вземете да изпуснете телефона си на земята в метрото. И така, празнувайте друго – Международния ден на чая на 15 декември.

Тематично е и скучно.   

Лъв

И вие също като Раците не сте хора, вие сте царски особи. Това обаче не ви извинява за киселото настроение, което ще ви е обхванало в началото на седмицата. Вземете мерки да го оправите, иначе то ще ви оправи!

Дева

Девите са едни от най-големите любители на животни в зодиака. На 14 декември е денят на българските ветеринари. По случая потърсете някой такъв и го накарайте да се чувства празнично и обичан… абе с две думи – те се грижат за животните, третирайте ги като хора. 

Виж повече: Кратък наръчник как да си провалиш кариерата на коледното парти

Везни

За разлика от Овните за вас е препоръчително да чакате до края на годината. Нищо кой знае какво не се очертава до 2020 г. Изключение прави един секс със стар партньор, не стар на възраст, макар че всичко е въпрос на вкус, ами стар като вече пробван/а. 

Скорпион

Ще бъда кратък. Секс с Везни. 

Стрелец

Обърнете внимание на плановете си за коледните си празници. Гледайте и гаджето ви да участва в тях, защото иначе може да започнете новата година с нов статус. Ама кво толкова, важното е да сме здрави. 

Козирог

Седмицата е подходяща за профилактични прегледи на здравния, денталния и психическия статус с оглед по-весели и чисти празници. За още по-чисти обърнете внимание на нивото на хигиената в санитарните помещения в дома ви, както и на терасата. Ако нямате тераса, проверете как са нещата в мазето. Не е работа за един ден определено. Викнете и някой приятел, за предпочитане Дева, за да е всичко в ред.  

Водолей

Очертава ви се бедна на емоции, но богата на спокойствие седмица. Нептун е в 18 дом, но не си е плащал таксата за вход и асансьор, което значи, че слабо ще владее събитията в живота ви. Тях ще ги владее Луната в по-голяма степен и Меркурий в по-малка, този ретрограден кучи син!  

Риби

Мили мои, вашите стъпки стоят по пясъка на 2019 г. и ще влезете в подстъпите на 2020 с високо вдигната глава. Вървете напред и се пазете от плаващи пясъци. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако имате нужда от пресни кори за баница, потърсете ме на кулинарната страница на маг Жаклина!

10 неща, които не трябва да правиш в "Люлин"

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *