В София през уикенда: 10 – 12 януари

Уикенд, посветен на теб

0 коментара Сподели:

Този уикенд се впускаме в едно истинско приключение. Започваме с далечно пътешествие към света на Burning Man, но и към вътрешността на самите нас. Освен това ще се пренесем дълбоко във философията на зимните спортове, ще отпразнуваме и полеем Голям Сечко,

ще презаредим енергийните нива за положителен старт на годината.

 

Започваме уикенда с The Happiness Machine – проект, посветен на човека, неговото щастие и свобода, но и на различните измерения на възможността му да изразява себе си. Ирина Иванов – IrrA и КО-ОП ни представят интересните личности, магичната локация и най-вече артистичния поглед над прашния пустинен свят на фестивала BURNING MAN. Има различни начини да предизвикаме себе си, но ако сме настроени за творчество и никакви обстоятелства не могат да ни разколебаят. За да разбереш повече за машината на щастието, те очакваме в КО-ОП.

Виж повече: Хора и НеХора – ходете си на село

 

Този месец празнуваме две "Късо кино с истории". Първата за рождения месец и годината селекция пък ни очаква този петък. Посветена на зимните спортове – много повече от просто скачане с борд или ски от скали, приземяване в дървета и избягване на лавини. Ще се насладим на филми с история, философия, култура и дори изкуство. Най-върлите фенове на зимните спортове ще могат да премерят сили и в игрите с награди от www.zoya.bg и InGlobo.

 

Продължаваме вечерта, като се отдаваме на музикален молебен за сняг с Powder Mafia на територията на КЕВА. Пеем си "Тихо се сипе първият сняг, галено щипе бузките пак“, а на двора прехвръкват коктейли и познати усмивки. За танците в преспите ще се погрижи селектор DJ Zion ( Zionlionz Soundsystem ) с готино reggae, ragga, hip hop, breakz, jungle и ska.

 

В събота пак сме на купон, празнувайки Голям Сечко, а именно старото българско име на месец януари. Традицията повелява да се впуснем в луди танци и ритуали за сняг, а нашият шаман Philip Gavrilov / Feel / ще подклажда племенния огън с жестоки ритми. Приятелите от High End – Ski & Snowboard Service / Ски и сноуборд сервиз & TrueRiders shop, пък ще подготвят много изненади за истинските пиячи и карачи!

Виж повече: Неастрологичен хороскоп за месец януари

 

След голямото преяждане в празничните дни тялото ни се нуждае от енергизиране и презареждане, от редуциране на натрупаните едно-две килца покрай вкусните трапези. Yoga Vibe San Stefano ни предизвиква със специален Power Day, с разнообразни натоварващи и динамични практики. Ще горим калории, ще оформим гъвкав и красив силует, ще се поизпотим и, разбира се, ще се забавляваме. Чудесен повод да се събереш с приятели и да споделите неделния ден с някоя готина тренировка, топъл чай и усмихнато изпращане на почивните дни.

На фокус: изложбите, които да посетиш през януари

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *