Неделното парти, за което да събираш сили цял уикенд

Vihen Sound идва в КЕВА

0 коментара Сподели:

Пишеш ли обикновено Х срещу ден неделя? Каквито и да ги свършиш тази събота, няма да имаш оправдание да останеш цял ден на дивана в седмия ден.

Причината ще се материализира в КЕВА точно в 20 часа. 

Любимият ни софийски безистен ни спретва танцувално парти в най-хубавия ден от седмицата. Все пак всеки може да се забавлява (чети – пие) в петък и събота, само най-ярките парти звезди могат да го правят всеки ден и особено в неделя. 

На 19 януари избираме да дружим с ниски честоти и позитивни вибрации с Vixen Sound – резидент на Mungo's Hi Fi в ежеседмичната им клубна вечер в Шотландия. Vixen Sound започва да селектира музика за местни радиостанции още през 2010, като прогресира до регулярно присъствие в ефира на BBC Radio 1. Колаборацията с Mungo's Hi Fi се случва през 2017 и резонира в създаването на Walk n Skank, на което тя е водещ. Всичко това катализира сериозен тласък към ъндърграунд UK сцената и участието в екипа на Sinai Sound System, първата по рода си "саундсистема" със собствен стрийм по Boiler Room. Присъствието ѝ на сцена с имена като Charlie P, Manudigital, Channel One Soundsystem и David Rodigan резонира логично и с редовното и участие на фестивали от ранга на Outlook Festival и Boomtown Fair. 

Солидно рамо на събитието ще ударят родните титани от Zionlionz Soundsystem в лицето на Masta p6u, Kappa Irie, Samity и И3ТОК от Icebox Dub, акомпанирани от Кени от Blok на микрофона.

10-те теми, на които българите са най-докачливи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *