Неастрологичен хороскоп за 2017

В каква посока ще запалят с метлите си овните и кой стои на мушката на стрелците?

0 коментара Сподели:

Лето Господне 2016-то беше добро. Ако не си забравил, Лео най-накрая спечели Оскар, а самият Оскар напусна Челси в посока Китай. Гугълни и виж този 25-годишен левент, който ще диша мръсния шанхайски смог, докато изкарва по 480 000 евро на седмица.

В личен план няма от какво да се оплача. През първото полугодие обикалях по света. Посетих островите Галапагос, където научих местните да приготвят чинка по воденичарски и морска игуана по ловджийски. Отидох и при маорите, които се оказа, че освен да правят татуировки умеят и да варят ракия от кокосови орехи.

Всичко е много хубаво, но все още нямам диплома за астролог. Това не ми пречи да виждам бъдещето по-ясно, а 2017-та като по-бляскава, по-хубава, по-евроатлантическа или поне нещо в този дух:

Овен
Учени доказаха, че в главата на зодия Овен има с до 3% повече дървен материал, отколкото в тази на Пинокио. Не е хубаво целият този природен ресурс да отива напразно.

През 2017, не си блъскайте дървените глави, ами си направете метли, с които да си хвърчите до далечни земи!

След откриването на ловния сезон ще имате късмет и ще попаднете на мушката на някой хубав Стрелец, който ще ви „свали“. Честито на Вас и горко му на стрелецът !

Телец
Според астрологията, зодиакалният знак се управлява от планетата Венера, в нея екзалтира Луната, в изгнание са Плутон и Марс, а в падение е Уран. Има си хас, Венера да не управлява тая зодия, само не мога да разбера, защо в нея екзалтира точно Луната, а не например  могъщият и мъжествен Марс. Вероятно отговорът е, защото Уран е в падение … Така де по същество. Телетата са вечно гладни, заради нискокалоричната трева, която … пасат. Тази година обаче им се пада да нямат много грижи. Ще си почиват достопочтенно и ще бъдат обожествявани като легендарния Златен телец.

Близнаци
Скъпата ми народна певица Нелина пее: „Да живеят близнаците, че двойна радост за нас са те“. Нещо ми подсказва, че тази година късметът ще е на тяхна страна и ще участват и в някоя тройна такава! Искрено им желая повече двойни радости и по-малко рядко щастие! Ако се сбъдне предсказанието ми, не забравяй да почерпиш, заклевам те !

Рак
Зодия Рак е знакът на аристокрацията, величието, силата. Нейни носители са пламенните и магнетични Васил Левски, Иван Вазов, Лейди Ди, настоящият Далай Лама, Сталоун, Константин, Фифти Сент и Гонзо. Все номер 1 в сферите си. Предвид идните предсрочни избори, смятам да направя смелата прогноза, че следващият премиер на България ще бъде зодия Рак! Дерзай, следващият може да си ти!

Лъв
Мъжете тази година ще имат лъвски живот, сиреч по цел ден да спат и да ги будат само, ако требва некъде да се удари некое коуено ! Исках да оставя своите лични координати за лъвиците, които не са удовлетворени от този режим, за да обсъдим тази и други теми в по-интимна, пардон лична обстановка, но нямах желание.

Дева
Възприемам девите като зодия от женски пол. Просто подхождам към този знак с мотото на една астроложка, която казва: „Мъж Дева, не трябва да се ражда!“ Ако 2016 отминава, а ти, скъпа моя, още си дева (и си пълнолетна!), то признавам си, избързах с координатите си. Ще ги оставя за теб, за да можем през 2017 да разрешим заедно този сериозен проблем.

Везни

Тези са по-колебливи и от показанията на свидетели по дело за сбиване на Женския пазар.

През 2017, в тях най-накрая ще натежи истината и ще вземат съдбоносното решение КОЙ! като се сгодят…

Скорпион
Към тях само с уважение. Женските носят огън и страст, че понякога ми се иска и мен да ме опарят, е така само веднъж, без да изгоря сериозно. Пожелавам им да ни се случи през 2017г. Почти забравих, че има мъже скорпиони, честно казано. Не сте толкова интересни, но бъдете живи и здрави, развивайте абдоминалните си мускули и знайте, че бестиализмът е до време!

Стрелец
По принцип при тях празно няма. Предполагам, че през следващите 12 месеца, все така ще стрелят право в целта и умело ще се пазят от рикошети и приятелски огън.

Козирог
Така и не разбрах, това филм ли е, животно ли е или е зодия. От апаратната ми подсказват, че не е филм, защото той е „Козият рог“, елегантно се поправям и напомням на козирозите, да не пасат козите, ами да гледат напред към бъдещето. Само така ще просперират и ще успеят да сключат брак!

Водолей
Водолеите са велики хора! Миналият месец един приятел водолей спаси момиче от изнасилване като я нави. През 2017 вече няма да им се налага да ги навиват, защото те сами ще им се молят!

Риби
Сърцата на рибите са разкъсани по-жестоко и от Санстефанска България. Романтиката е тяхната стихия, но където има любов там има и болка. Няма да плачем, да не забравяме, че Алберт Айнщайн е зодия Риби, да не ги жалим толкова. От тях зависи тази година да поставят основите, на които ще се сбъдне предсказанието на гадателят от село Блатино, че рибите … Всъщност няма да ти го казвам, защото по план трябва да се сбъдне през 2018г.

В края на 2016г. бих искал да благодаря на своята аудитория от изминалата година. Ще го направя поименно. Благодаря Ви, лельо Модеста, вуйчо Жиралд и братовчеде Мирчо!

Виж какво вещаеха звездите миналата година.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *