Щастието в малките моменти

5 човека с "щастлив" Instagram фийд

0 коментара Сподели:

Малките моменти в живота на човек са всичко и трябва да празнуваме всеки един от тях!
Малки моменти на щастие са първите снежинки през ноември, триумфът на Гришо, якият кеф след някой изгледан филм, последното парти, на което танцува до сутринта заради музиката, както и всички онези неща, които сам можеш да си причиниш, за да се почувстваш по-добре.

Датчаните си имат даже дума за това. "Хюга", това е наслада от обикновените удоволствия. Хюга е комфорт на душата, тя е скромна и бавна, тя е спокойствие и имайки предвид, че скандинавците са едни от най-щастливите хора на света, явно работи за това да са фиркани до козирката от блаженство.

И днес си говорим точно за тях, само че на родна земя и с петима агенти, които правят Instagram фийда ни едно по-красиво място. Обобщаваме тяхната дневна доза щастие под хаштаг #малкитемоменти и ти ги споделяме за вдъхновение по-надолу. И сам ще видиш, че всеки от техните малки моменти носи различен аромат, той е зад вратите на социалната им мрежа и е сам по себе си достатъчно пълноценен и красив.

Аделина Каспарянова

Малките моменти са големите спомени. Често не им обръщаш внимание, макар да си щастлив във времето им, а когато отминат, те карат да се усмихваш още по-широко.

Заря Божкова

Малките моменти са съставните частици на голямото щастие.

 

A post shared by ZARYA BOZHKOVA (@zaryabozhkova) on


What to nom?

За мен #малкитемоменти са, когато с приятели крадем малко време, за да обсъдим петъчно-съботновечерните клюки над чинии с палачинки в неделен #брънч.

 

A post shared by WhatToNom? (@whattonom) on

Златена Анеталз

Малките моменти са много бейсик неща: капучиното, споделено с любимия човек, усмивката на непознато момиче в метрото, доброто отношение от колегите, котката сгушила се на възглавницата.

 

A post shared by Zlatena Anetalz (@zlatenaanetalz) on


Дика Аратлъкова

Малките неща са в големите разходки.

 

A post shared by Kostadinka Aratlakova (@dika_co) on


Снимай и твоите малки моменти и ги качвай в Instagram с хаштаг #малкитемоменти. Отпразнувай всеки един от тях подобаващо и стискай палци да си сред един от 20-те избрани всяка седмица, които печелят сладки награди от сладкарници "Неделя". Защото животът може да бъде и вкусен!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *