Джулиано Кани: Успехът е въпрос на баланс

Той е един от кадрите на бъдещето

0 коментара Сподели:

Те са бегачи на дълги разстояния. Стоят на висок старт на пистата на успеха и са готови да споделят с теб тайните му. Част са от голямото семейство на The Stars Group – продуктова компания, развиваща успешно трите вертикали на бизнеса си: покер, казино и спортни залагания. На всичкото отгоре ни открехват за това, как успяват да балансират между корпоративния спининг и лежерното подскачане по криволиците на хобито си и живота след работа. Провлачват и крак, така че не забравяй:

може би ти си техният бъдещ колега и част от приключението, наречено The Stars Group!

Той е един от кадрите на бъдещето. Отговорен е не само към корпоративното цяло, но и към себе си като единица на успеха. Корените му са в Италия, но душата му принадлежи на света на лидерите. Неслучайно е Team leader – както в The Stars Group, така и в музикалната група VagabOnds, от която е неизменна част.

Какво те вдъхновява в компанията, в която работиш?

За да съм честен, преди да се присъединя към компанията, интересът ми към гейминг индустрията не беше голям. Идвам от различен бранш, но това не ми попречи да намеря своето място в тази среда. Общуването, дружелюбността и откровеността са често срещано нещо тук и то напълно отразява моята личност.

Виж повече: GO BACKSTAGE: Desy Andonova

Какви са подводните камъни в реката на успеха?

Успехът изисква отдаденост. Когато получих повишение, отговорността ми в работата нарасна и трябваше да ѝ отделям повече време и внимание. В началото беше по-трудно, но постепенно научих, че щастието и успехът са две страни на една и съща монета. Въпрос на баланс е! Все пак е важно да се поставят и някакви здравословни граници, така че човек да се чувства добре.

В какво си наистина добър?

Да бъда супер организиран и гъвкав е основна черта на моя характер.

Независимо дали съм на работа или на сцената. И без значение дали някой от екипа отсъства и трябва да бъде заместен в последния момент, или кабелът на микрофона не работи, а публиката ни чака да забием!

Ако можеш да сравниш работата си с музика?

Прогресивен рок! По същество това е ролър костър. Има дни, в които всичко върви гладко като балада и изведнъж нещо се случва и темпото става адски бързо! Едно е сигурно – никога не доскучава!

Ако можеш да смениш професията си за един ден?

Не бих казал музикант, тъй като не бих го направил само за ден. Но бих работил като преводач. По време на моята магистърска програма разбрах, че с това занимание човек лесно може да избегне рутината.

10 неща, които не трябва да правиш в "София"

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *