Най-добрите сериали на 2019 (дотук)

Кои са заглавията, които ни държаха без дъх пред екрана

0 коментара Сподели:

Всяка следваща година сериалите стават все по-смели и все повече изместват филмите в сърцата ни. Новите телевизионни заглавия вече не отстъпват по нищо на специалните ефекти от големия екран, а за разлика от тях предлагат развитие на героите и пълни с обрати истории.

В следващите редове ти представяме сериалите, които белязаха годината досега. Освен всичко останало могат да ти донесат и страхотна награда – 55-инчовия OLED телевизор от Philips, за да ги гледаш отново и отново на голям екран.

Кой беше за теб филмът на 2019? Не забравяй да гласуваш от 1 до 30 ноември в HiComm Content Awards 2019–2020 за любимия си сериал, филм, песен, албум, игра и приложение и спечели.

Тук ще откриеш всички категории и номинираните в тях, за които можеш да гласуваш, за да грабнеш голямата награда.

Ето номинираните заглавия:

Fleabag

Сериалът на Фийби Уолър-Бридж с жанр „трагикомедия“ заслужено обра всички награди „Еми“, а вторият му сезон вдигна летвата до небето, надскачайки всички очаквания на феновете. Някои се шокираха. Ние много се смяхме. 

Виж повече: "Война на световете" – какво те очаква от хитовия минисериал? 

Stranger Things

Третият сезон на ретро сай-фай сагата смело умножи всичко по три: повече мацки, повече хормони и повече, по-страшни лоши. Всички го казват, но тук е истина – това не е сериал, а 6-часов филм.

Chernobyl

Възстановката с брутални детайли на събитията около най-ужасната ядрена авария на всички времена във вид на мини сериал от 5 епизода по HBO не случайно е тв заглавието с най-висок рейтинг в IMDB. Не просто добър – съвършен!

Виж повече: "Чернобил" – сериалът, който ще ви накара да се разтреперите 

Dark

Немската индустрия е известна с много продукти, но семеен сериал със сай-фай туист досега не беше сред тях.  Dark не е нещо, което гледаш – той е пъзел, който сглобяваш с парченца, подхвърлени на екрана. Няма такъв сериал!

The Spy

Не за първи път гледаме Саша Барън Коен под прикритие – този път обаче няма смях. The Spy разказва истинската историята на шпионската легенда Ели Коен, който инфилтрира сирийското правителство през 60-те. При това как!

Виж повече: Шоколад и вино: как Деси направи шоколадови бижута? 

True Detective

След леко разочароващия втори сезон True Detective се върна в топ форма със смазващи роли на Махершала Али и Стивън Дорф. Трите паралелни сюжетни линии, всяка в свой собствен отрязък от историята и работеща към разплитането на случая, бяха просто висш сценарен пилотаж.

А ние ти предлагаме 5 яки неща за гледане по нетфликс 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *