5 причини Били Айлиш да има 5 грамита

Каква е причината певицата да обере най-много статуетки тази година?

0 коментара Сподели:

Ако сега излизате от кома и се чудите кое е това момиче със зелена коса, която едва си носи стуетките „Грами“ от церемонията за 2020 – това е Били Айлиш. Още когато обявиха номинациите и нейното име някакси се наби на очи, беше ясно, че голямото признание идва за американската музикална сензация. Billie Eilish е на 18, суперфреш, bad guy е химн, а албумът й when we all fall asleep, where do we go? – модерна класика. И двете се пишат с малки букви – ей за такива детайли става дума.

Ето нашата теория на какво се дължи смазващият успех на певицата:

талант

Общо взето, ако в една година обереш наградите за “Най-добър нов артист”, “Запис на годината”, “Албум на годината”, “Песен на годината” и “Най-добър поп вокален албум”, значи не просто си добър артист – ти си велик!

Виж повече: Гласувай за любимите си заведения и спечели куп награди!

саунд

Много е трудно да сложиш е едно стилово определение песните на Били Ейлиш – тя с еднаква лекота пее балади и говори върху странни клубни парчета. Освен това песни като party favor показват, че тя може (и си прави) каквото си иска.

имидж

Музиката, в момента повече от всякога, е копие на копие на копие. Били Ейлиш изглежда различно и супер яко на всеки кадър. Тоалетите й са мета на метата, пълна гавра с всичко на сцената.

Тя супер много не се прави на звезда, точно затова е мегазвезда.

късмет

Талантът е нещо страхотно, но връзките също не са изхвърляне – майка й Маги Беърд е участвала в сериалите Bones, The X-Files и Six Feet Under, а по-големият брат й Финиъс О'Конъл в Modern Family, Aquarius и Glee. Освен това той е партнър ин крайм в парчетата на Били Йелиш и като сътрудник също намаза статуетки. Явно най-талантлив е в семейството, защото другите му парчета са за Selena Gomez и Camila Cabello.

Виж повече: 19 звезди, които заблестяха по-силно през 2019

магия

Всеки велик артист в историята има нещо необяснимо яко в себе си. Без значение дали е Elvis, the Beatles или Madonna. Някои го наричат „х фактор“, други семпло го формулират като it, важното е, че има някаква божествена частица, която превръща таланта в магия. Те не са просто творци, те са визионери, които движат цялото изкуство напред. Били Ейлиш явно е следващата глава в сагата на поп музиката.

Затова толкова безрезервно я обичаме.

Това са 10-те артисти на десетилетието

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *