Тази събота няма да е същата – идва Sonder

Празнуваме живота с новата парти концепция в Studio E.W.

0 коментара Сподели:

Нова парти концепция ще озари софийските нощи и идва точно навреме, за да удари рамо на празничното ни настроение. 

SONDER е интимно изплуващата нотка на наслада от чувството, породено от комфорта на дивана в хола у дома. 

Миксираната на живо от electro до tech house, disco и лайв музика допълват плътността на уютната атмосфера уникално. SONDER извисява енергията с обединяващи сили от ъндърграунда с единствената му цел – да завихри колективен танц. Идеята за SONDER е да привлича артисти от цял свят да открият сцената у нас и да споделят своите умения в среда, създаваща усещането за значимо и визуално интересно преживяване.

Серията партита ще заложи на миксирани на живо electro, tech house и еклектично disco с фокус в лайв-гигс и концерти, подкрепени от магична визуална среда – очаквай все елементи, които допълват плътността на уютната атмосфера уникално. Целта на преживяването е да те накра да се отпуснеш напълно, да изключиш за всичко друго и да се насладиш на този момент.

SONDER е роден от любовта към електронната музика и танците и приветства животът тук и сега.

Хората, които стоят зад SONDER са посветени в търсенето на най-добрия саунд, електронни артисти и визуална среда. Думата SONDER интерпретира философията, че ние сме свързани помежду си и всеки от нас е детайл от нещо по-голямо и съвършено. SONDER преживяването идва, за да ти напомни, че сме заедно по пътя. И започваме да го вървим още тази събота.

Партито започва с лайв Blotter Trax LIVE, зад които стоят Магда и T.B. Arthur, дуо, което преплита модерни и винтидж аналог саунд с ритми, еволюирали от Детройт, Маями и Dutch West Coast Electro they grew up partying to. 

След лайв включването зад пулта ще застане и самата Magda. Първата дама на минимъла идва, за да ни презентира впечатляващия си саунд, който отдавна не сме чували на родна земя. Още един уникален артист намира място в лайнъпа – Maxi Storrs. Има много dj-и, които са повлияни от хип хоп, соул, диско, хаус, техно, брейк бийт, електро и ню уейв звученето, но много малко се опитват да вместят всички тях в един сет като него. Следи повече за събитието и артистите тук!

Първата локация за това събитие е the notorious Studio E.W. (Бивш склад за декори на филми, трансформиран в ъндърграунд playground). Нека танцуваме цяла нощ!

А тук са 19-те топ поп песни на 2019. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *